Автор
Антония Михайлова

Семеен блясък на червения килим: Анджелина Джоли и децата ѝ сияят на премиерата на "Мария"

Анджелина Джоли отново завладя светлините на прожекторите, появявайки се със стил и грация на премиерата на новия си филм "Мария", посветен на оперната дива Мария Калас, по време на 62-рия филмов фестивал в Ню Йорк, пише "Дейли мейл".

Придружена от трите си осиновени пораснали деца – дъщеря си Захара и синовете си Мадокс и Пакс, 49-годишната звезда демонстрира перфектна комбинация от семейна хармония и блясък.

На червения килим в "Линкълн Център" Анджелина впечатли с изтънчена визия, облечена в класически тоалет, подчертан от ярко червено червило и блестящи диамантени обеци.

Русите ѝ коси бяха разделени на път и се спускаха свободно по раменете, придавайки ѝ мек, но в същото време ефектен вид.

19-годишната Захара също прикова погледите в стилна бяла копринена рокля, докато Мадокс (23) г., предпочете класически черен костюм, излъчващ елегантност.

Пакс, който е на 20 години, бе със сив костюм, а за финален щрих към визията си бе заложил на черни слънчеви очила, които подчертаваха ведрото му настроение.

Анджелина Джоли и нейният здравословен моден бунт
МОДА
Автор Пепа Попова - Пепита

Анджелина Джоли и нейният здравословен моден бунт

Автор Пепа Попова - Пепита

Анджелина не само блестеше със собствената си красота, но и като горда майка. Тя държеше ръката на Пакс и нежно прегръщаше Захара през кръста, демонстрирайки силната връзка, която свързва семейството им.

Този момент беше особено емоционален за семейството, тъй като Пакс претърпя сериозен инцидент с електрически мотор през юли, който го изпрати в болница. Въпреки това усмивката му и увереното му присъствие на червения килим показаха, че той се е възстановил напълно.