Автор
Антония Михайлова

Анджелина Джоли и новият ѝ избраник взривиха социалните мрежи - неочакваната двойка, за която всички говорят (Снимки)

Британският рапър Акала, известен и с имиджа си на влиятелен политически активист, се появи на събитието, организирано от Анджелина Джоли в Ню Йорк. 40-годишният изпълнител бе гост на планираното от 49-годишната актриса и нейната модна компания Atelier Jolie ексклузивно парти през уикенда.

Двамата бяха забелязвани заедно на различни обществени прояви през последните месеци, а най-новата им съвместна поява предизвика вълна от спекулации в медиите. Таблоидите зад Океана дори стигнаха до заключението, че това събитие може да е първото официално потвърждение за лична връзка между двамата, която се разгорещява в социалните мрежи.

Въпреки че на снимките двамата не са заснети рамо до рамо, Акала ясно се вижда на една от фотографиите малко преди в същата галерия да се появи и Анджелина.

Събитието, което беше в чест на дебютния албум на младия талант Мустафа, включваше оживена дискусия на фона на новата музика. Сред кадрите от партито можем да видим Анджелина Джоли, седнала на стол и в оживен разговар с Мустафа.

Това не е първият път, когато Джоли и Акала са забелязвани заедно. По-рано те присъстваха на премиерата на новия ѝ филм „Мария“, който беше представен на 62-рия филмов фестивал в Ню Йорк. Там звездата пристигна с три от своите деца – Захара, Мадокс и Пакс.

На фона на продължаващите ѝ съдебни сблъсъци с бившия ѝ съпруг - Брад Пит, Джоли, която също като музиканта е популярна с активната си позиция и благотворителните си акции по ред наболели хуманитарни въпроси, нееднократно беше улавяна от папараци в компанията на Акала.

Рапърът Акала на събитието, организирано от Джоли
Рапърът Акала на събитието, организирано от Джоли

Въпреки че според източници на списание People двамата поддържат само приятелски отношения, появата им заедно на Международния филмов фестивал във Венеция през август повдигна нови въпроси.

Според други публикации двамата имат връзка от повече от година, като първите слухове за тяхната близост се появиха, когато Акала се присъедини към Джоли и дъщерите ѝ на литературния фестивал „Калабаш“ в Ямайка през 2023 г.

Семеен блясък на червения килим: Анджелина Джоли и децата ѝ сияят на премиерата на "Мария"
ПО ЖЕНСКИ
Автор Антония Михайлова

Семеен блясък на червения килим: Анджелина Джоли и децата ѝ сияят на премиерата на "Мария"

Автор Антония Михайлова

Междувременно двамата бяха видени и в Милано на вечеря, което още повече подхрани спекулациите за възможен романс. Все пак източници, близки до Джоли, настояват, че тя е само в приятелски отношения с Акала и неговата партньорка Шанел. Според тях, това, което ги свързва, е дълбоката им страст към социалните и хуманитарните каузи, а не романтика.Акала, чието истинско име е Кингсли Джеймс Маклийн Дейли, започва своята кариера като рапър, преди да се насочи към политическа активност. Той подкрепяше бившия британски депутат Джереми Корбин на изборите през 2017 г. и активно участва в социални движения. По-голямата му сестра - Ms. Dynamite, също е добре известна фигура в музикалната индустрия.

View post on Instagram