Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

До всички зодии: Това е добър ден за хора, които не се страхуват от промяната и с удоволствие приемат нови неща

Денят не е лош, но предразполага към пасивност. Има опасност да се поддадете на чуждо влияние. Това е добър ден за хора, които не се страхуват от промяната и с удоволствие приемат нови неща.

Овен – Очаква се денят да бъде успешен и динамичен за вас. Ако правите това, което обичате, искрено се интересувате от резултата, тогава късметът ще бъде на ваша страна. Връзката с партньора ви ще бъде укрепена.

Телец – Това, което не успяхте да завършите вчера, сега ще бъде много по-лесно. Възможно е да има проблеми в личните отношения. Уважавайте мнението на партньора си, не бъдете предубедени към близките си, тогава нищо няма да попречи на семейното ви щастие.

Близнаци – Вашата вътрешна сила ще ви помогне да преодолеете трудностите, които могат да възникнат, и да си възвърнете спокойствието. Ще се появят интересни идеи и нови планове. Насладете се на уикенда и изживейте нови емоции, които ви отдалечават от рутината.

Рак – Възползвайте се от уикенда, защото имате късмет и е време да се насладите на любовта, приятелите, живота... Успехите, които ще пожънете, ще компенсират повече от всички усилия, които сте положили.

Лъв – Ще почувствате прилив на сила и енергия. Необходимо е да мобилизирате вътрешните си ресурси, да се съсредоточите върху домакинството. Би било добре да свършите важна и отговорна работа. Не претупвайте нещата.

Дева – Вашата практичност ще надделее. Няма да оставите нищо на случайността и ще контролирате всеки детайл, изпълнявайки задълженията си много стриктно. Разпуснете малко, излезте с някой, който ви удовлетворява.

Везни – Време е за забавление. Този уикенд ще бъдете главният герой, където и да сте. Ще бъдете завлечени във вихъра на страстите си до краен предел и сте много ясни, че трябва да се възползвате от всеки момент от живота...

Скорпион –Останете твърди и на полагащото ви се място, въпреки натиска, който може да срещнете в обкръжението си. Времето ще докаже, че сте прави. Избирайте добре приятелствата си и бъдете внимателни с хора, които не познавате напълно, защото предателствата дебнат.

Стрелец – Обичате да попадате в ситуации, които носят интензивни емоции, които ви карат да се чувствате живи. Опитайте се да сте по-снизходителни към емоционалния си партньор и забравете за критиките. Денят е подходящ за кратко пътуване или нови знания. Организирайте добре свободното си време.

Козирог – Постоянството и решителността, както и способността да защитавате интересите си, ще ви помогнат да успеете. Уважителната позиция към партньорите ще укрепи отношенията ви. Очакват ви ярки емоции.

Водолей – Насочете енергията си в правилната посока, реализирайте старите си планове. Отделете време за домакински проблеми, актуализирайте атмосферата в дома си. Не допускайте странични хора да се намесват в личните ви дела.

Риби –Трябва да се отпуснете и да живеете малко по-спокойно. Постарайте се да намерите баланс между личните си нужди и външните към вас изисквания. Този уикенд ще усетите защитата на звездите и мечтите ви могат да се сбъднат.