Автор
Евелин Попадийна

Ето как да не се нервирате, ако имате дълъг престой на летището

Дългото чакане на летището за голяма част от пътниците е много досадно. Точно затова днес ви даваме няколко идеи, с които да избягате от скуката на летището:

Разходка в града
Тук е важно да уточним, че е нужно да прецените, дали времето, с което разполагате ще е достатъчно за разходка. Ако разполагате с по-малко от 5 часа и летището е далеч от центъра на града, то ви съветваме да не рискувате, тъй като е възможно да изпуснете полета си. Все пак, ако сте решили да се разходите, предварително уточнете маршрута си – транспорт, забележителности, ресторанти.

Разгледайте галерия или музей на летището
Ако не желаете да обикаляте безмитните магазини, не носите интересна книга или просто искате да правите нещо различно, това предложение със сигурност ще ви допадне. На много летища има малки музеи и галерии, които може да посетите и да разнообразите чакането си.

Хотелска стая
Ако престоят ви на летището е нощен, помислете за резервация на хотелска стая на летището, където да поспите. Така ще сте по-свежи на сутринта и готови с пълни сили за следващия дълъг полет.

Почивка в бизнес салона
Бизнес салоните на летището предлагат много удобства. Освен храните и напитките, те разполагат с удобни седалки, на които да поспите или да работите спокойно. Хубаво е да уточним, че достъп до бизнес салоните имат не само пътниците с билети „бизнес класа“, но и клиенти на някои банки и участници в програми за лоялност. Можете да закупите достъп до бизнес салона и на място.

Ето кои са строго забранените храни преди полет
ПЪТЕШЕСТВИЯ
Автор Евелин Попадийна

Ето кои са строго забранените храни преди полет

Автор Евелин Попадийна