Автор
Десислава Недева

Ето кои 3 зодии ще бъдат целунати от Бога през месец август

Август вече диша във врата на бързо отминаващия юли и ни носи мирис на море, усещане за романтични летни нощи и много слънчево настроение. Всички сме някак опиянени от обаятелния му чар, може би защото е дошъл сезонът на Лъва, а той е прочут с харизматичната си осанка. Но планетите на небосклона са така подредени, че хвърлят своето звездно сияние най-силно върху трите огнени знака на зодиака – Овен, Лъв и Стрелец.

Вижте защо късметът ще ги следва по петите навсякъде и как ще изкарат най-веселия месец от годината:

Овен

Ако досега сте се крили в черупките си, то сега е моментът да се покажете навън, Овни. Хайде, подайте красивите си муцунки и празнувайте живота. Слънцето грее жарко в безоблачното небе и осветява романтичната и креативна страна на вашата личност. Въпреки, че Овенът се управлява от Марс и ще бъде засилена неговата амбиция да побеждава категорично във всичко и безмилостно ще поваля конкуренцията, няма да му липсват и моменти на наслада. Той ще се бъде най – щастлив, когато чрез изкуство, страст и романтика изразява успешно своите чувства и заявява себе си в света, който сякаш отново се отваря пред него след дългите месеци на изолация. Най-важното от всичко е, че ще съумее да се насладите на живота. Ще си позволи да бъде щастливи, независимо дали е открил нова любов или реализира своето хоби като професия.



Лъв

Сякаш Слънцето свети само са вас, Лъвове. Ще имате усещането, че сте галеници на съдбата и всичко се случва точно така, както сте го замислили. Плановете ви се реализират без проблеми и забавяния, дори малко ви е страх да се зарадвате на доброто стечение на обстоятелствата, за да не урочасате всичко. Последните месеци не бяха никак леки за представителите на тази зодия, но настъпва време, в което трябва да гледат само напред към светлото бъдеще и да не позволяват на неуспехите в миналото да им пречат да сбъдват мечтите си. Вместо това е добре да помислят как да реорганизират ежедневието си, така че да имат време, в което да се погрижат за физическото си и психическо благосъстояние. Може би е добра идея да се запишете на някакъв вид спорт, йога или курс по готварство, рисуване, танци. Ако в момента нямате представа какво точно да направите, не се притеснявайте, с настъпването на новия месец идеите сами ще започнат да изникват в съзнанието ви.



Стрелец

Силата е с вас, Стрелци. Всичко, което можете да си представите, можете и да го направите в рамките на месец август. Знам, че звучи почти невероятно, но е факт. Когато звездите са на ваша страна, няма невъзможни неща. Освен това знаем, че сте работили усърдно за това, което ще получите през този месец и на другите може да им изглежда, сякаш е дар от Бога, но само вие си знаете, колко труд, търпение и постоянство сте вложили в своите проекти, за да бъдат осъществена реалност сега. Времето е най-големият ви съюзник и най-коварният враг. Внимавайте да не направите прибързани действия и да не взимате импулсивни решения, за да не съжалявате. Към средата на месеца непредвидимият Уран ще се намеси в общата картина и ако не сте си изплели добре кошницата, може изненадващо да се пропука нейното дъно и плодовете да се разпилеят злощастно на земята. Използвайте енергията, която получавате свише разумно и няма да берете ядове.

Четете още: Слънцето застава срещу Юпитер и Плутон. Промяната е неизбежна!