Автор
Теодор Муховски

Ето кои зодии се нуждаят СПЕШНО от психотерапия

Всяка зодия притежава индивидуални черти, но има хора, които наистина понякога имат спешна необходимост от терапия. Ето кои са зодиите, при които тази нужда е най-належаща.

Овен

Нямате представа как да подходите конструктивно към конфронтацията. Упорити сте, което означава, че рядко (ако изобщо някога) отстъпвате и това може да създаде сериозно напрежение във взаимоотношенията ви. Трябва да се научите да се успокоявате и да признавате, когато грешите. Трябва да се упражнявате да броите до 10 или нещо подобно, преди да отприщите експлозивния си гняв.

Телец

Имате тайни, които са заровени твърде дълбоко. Това е абсолютно защитен механизъм, но за хората е трудно да почувстват, че могат да развият някаква емоционална връзка с вас, ако отказвате да допускате НИКОГО до себе си.

Близнаци

Не всички знаят това за вас, но всъщност се борите с огромна тревожност. Някои от така наречените ви "отрицателни личностни черти" всъщност са странични ефекти от нелекувани проблеми с тревожността. Неспособността ви да вземате решения (и пълният стрес при мисълта, че трябва да ги вземете) обикновено е свързана с това ваше състояние. Да се научите как да се борите с тревожността си (независимо дали става дума за медикаменти, терапия с разговори, фитнес, дишане и т.н.) ще бъде от огромно значение за вас.



Рак

Вие сте много емоционални, което невинаги е нещо лошо. Вие сте открити и сърцати хора и това е възхитително! Но дълбоката ви чувствителност означава, че често ненужно персонализирате неща, които не е необходимо.

Лъв

Ако не сте лидерът във всяка ситуация, вие се плашите. Трябва да се научите да се отпускате малко. Не можете да отговаряте за всичко 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Оставете нещо и на другите около вас.

Дева

Вие сте безспорно най-осъдителният знак. Разглеждате щателно всички (включително и себе си), но понякога е добре да отстъпите. Хората ще правят грешки. Никой не е съвършен. Суровото ви мислене ще отблъсне хората, ако не разберете как да се отпуснете малко.



Везни

Въпреки че се смятате за уравновесени, тайно сте адски мързеливи и трябва да поработите върху мотивацията си. Не оставайте в рутината. Разберете какво е важно за вас и се заемете с него. И не забравяйте, че не трябва да бъдете прекалено горди, за да поискате помощ.

Скорпион

Ако искате можете да бъдете манипулативни. Много сте пресметливи на кого обръщате внимание и как го правите - нещо, което може да породи много наранени чувства. Трябва да поработите върху начина, по който се отнасяте към хората.

Стрелец

Вие сте супер нетърпеливи и това е нещо, с което трябва да се справите. Не всичко, което искате, ще го получите. И нещата невинаги ще се случват според вашия график. Трябва да свикнете с това и да живеете по-леко и спокойно.



Козирог

Вие сте малко скучни? Това е факт. Дали изобщо имате нужда от терапия? Не сте достатъчно интересни за нея.

Водолей

Вие сте изключително дистанцирани към някого, когото другите често смятат за малко загадъчен. Това невинаги е нещо лошо, но затруднява хората да се чувстват така, сякаш ви познават истински.

Риби

Вероятно обичате терапията, ако трябва да сме честни. Вие сте в много добра връзка с емоциите си и идеята да говорите за тях в продължение на един час е УЖАСНА. Въпреки това трябва да обърнете внимание на своята колебливост. И може би да се отърсите от пълния си страх от отговорност.

Четете още: Годината на Черния воден заек ще донесе огромни премеждия на тези 6 зодии