Ето кои зодии се нуждаят СПЕШНО от психотерапия

19 януари 2023 | 11:18
2833
1
Снимки: Unsplash, Pixabay
1

Всяка зодия притежава индивидуални черти, но има хора, които наистина понякога имат спешна необходимост от терапия. Ето кои са зодиите, при които тази нужда е най-належаща.

Овен

Нямате представа как да подходите конструктивно към конфронтацията. Упорити сте, което означава, че рядко (ако изобщо някога) отстъпвате и това може да създаде сериозно напрежение във взаимоотношенията ви. Трябва да се научите да се успокоявате и да признавате, когато грешите. Трябва да се упражнявате да броите до 10 или нещо подобно, преди да отприщите експлозивния си гняв.

Телец

Имате тайни, които са заровени твърде дълбоко. Това е абсолютно защитен механизъм, но за хората е трудно да почувстват, че могат да развият някаква емоционална връзка с вас, ако отказвате да допускате НИКОГО до себе си.

Близнаци

Не всички знаят това за вас, но всъщност се борите с огромна тревожност. Някои от така наречените ви "отрицателни личностни черти" всъщност са странични ефекти от нелекувани проблеми с тревожността. Неспособността ви да вземате решения (и пълният стрес при мисълта, че трябва да ги вземете) обикновено е свързана с това ваше състояние. Да се научите как да се борите с тревожността си (независимо дали става дума за медикаменти, терапия с разговори, фитнес, дишане и т.н.) ще бъде от огромно значение за вас.

психотерапия

Рак

Вие сте много емоционални, което невинаги е нещо лошо. Вие сте открити и сърцати хора и това е възхитително! Но дълбоката ви чувствителност означава, че често ненужно персонализирате неща, които не е необходимо.

Лъв

Ако не сте лидерът във всяка ситуация, вие се плашите. Трябва да се научите да се отпускате малко. Не можете да отговаряте за всичко 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Оставете нещо и на другите около вас.

Дева

Вие сте безспорно най-осъдителният знак. Разглеждате щателно всички (включително и себе си), но понякога е добре да отстъпите. Хората ще правят грешки. Никой не е съвършен. Суровото ви мислене ще отблъсне хората, ако не разберете как да се отпуснете малко.

психотерапия

Везни

Въпреки че се смятате за уравновесени, тайно сте адски мързеливи и трябва да поработите върху мотивацията си. Не оставайте в рутината. Разберете какво е важно за вас и се заемете с него. И не забравяйте, че не трябва да бъдете прекалено горди, за да поискате помощ. Скорпион

Ако искате можете да бъдете манипулативни. Много сте пресметливи на кого обръщате внимание и как го правите - нещо, което може да породи много наранени чувства. Трябва да поработите върху начина, по който се отнасяте към хората.

Стрелец

Вие сте супер нетърпеливи и това е нещо, с което трябва да се справите. Не всичко, което искате, ще го получите. И нещата невинаги ще се случват според вашия график. Трябва да свикнете с това и да живеете по-леко и спокойно.

психотерапия

Козирог

Вие сте малко скучни? Това е факт. Дали изобщо имате нужда от терапия? Не сте достатъчно интересни за нея.

Водолей

Вие сте изключително дистанцирани към някого, когото другите често смятат за малко загадъчен. Това невинаги е нещо лошо, но затруднява хората да се чувстват така, сякаш ви познават истински.

Риби

Вероятно обичате терапията, ако трябва да сме честни. Вие сте в много добра връзка с емоциите си и идеята да говорите за тях в продължение на един час е УЖАСНА. Въпреки това трябва да обърнете внимание на своята колебливост. И може би да се отърсите от пълния си страх от отговорност.


Четете още: Годината на Черния воден заек ще донесе огромни премеждия на тези 6 зодии

Още по темата

Коментари

1 Иван
  19 януари 2023 | 13:33 отговор
 

Браво, Муховски! 12 от 12 зодии имат спешна нужда от психотерапия! Ти ще се окажеш единственият нормален на планетата. Което е едно твърдение на луд човек :D :D :D

 

Добави Коментар

Най-четени