Автор
Антония Дамянова

Кой глагол ви описва най-добре според зодията

Независимо дали вярвате в хороскопите, или не, ще се изненадате колко точно една дума може да опише всяка зодия. Всички сме различни: забавни, умни, находчиви, темпераментни и т.н. Да опишем характера на някого с една дума наистина не е лесно, но пък не е и невъзможно. Същото се отнася и до зодиите. Астролозите обаче посочват думата, или по-точно глагола, който най-много се доближава до описанието на характера на всеки знак от зодиака.

Овен: Защитавам

Този знак се различава от другите по своята готовност и желание да помогне на всички около себе си, да ги предпази от неприятности и нещастия. Когато други не се нуждаят от помощта на Овена, последният се чувства малко изгубен. Понякога, решавайки чужди или собствени проблеми, Овните може да изглеждат агресивни. Но всичко това е само образ, защото зад този ревностен защитник се крият добри намерения. Близките му знаят това.

Телец: Съветвам

Да живееш по волята на Телеца е мечтата на всеки Телец! Той винаги ще намери начин да изрази своето мнение по даден въпрос, да сподели ценен съвет по даден проблем. Той е готов винаги да намери решение на конкретен въпрос. Изявява се един вид администратор на животи! Не винаги обаче хората са склонни да му се подчиняват и да следват „ценните“ му инструкции и съвети. Това може да го натъжи, тъй като смята всичките си действия за акт на доброта към другите.

Близнаци: Променям

„Сърцата ни изискват промяна“ е девизът на Близнаци! Те толкова много обичат да променят всичко, че дори изходът от дадена ситуация да не е най-добрият, промените не ги плашат. Най-често те самите са инициатори на промяната. Всеки път се влюбват във всичко ново и често пъти изглеждат така сякаш в едно тяло живеят няколко личности, всяка една от които със свой вкус, интерес и възгледи. С такъв човек няма да скучаете, защото той винаги ще измисли нещо ново!

Рак: Създавам уют

Раците обичат да създават комфорт, където и да се появят. След като са създали своя идеален и стабилен свят - гнездо, те живеят щастливо и спокойно в него, без да позволяват на излишни хора да влязат там. Този знак от зодиака е най-семейният от всички останали, затова домашният уют е на първо място за него.



Лъв: Съблазнявам

Вашият идеален план е всички да ви обичат и обожават, да ви се възхищават и да направят всичко, за да ви направят щастливи. Лъвовете са суетни, горди и темпераментни ловци, те обичат да съблазняват хората със своята личност и обаяние, а и знаят как да го правят. Ако някой устои на чара им обаче, тогава Лъвовете са способни да влязат в битката с двойна сила, тъй като най-важното за тях е да победят всички! Само тогава този знак ще бъде удовлетворен.

Дева: Усъвършенствам

„Това трябваше да се направи по друг начин!“ - това са постоянните мисли на истинските Деви, които винаги се стремят да изпипват до съвършенство всеки един детайл. Тази зодия е най-трудолюбивата от всички. Девите определено ще доведат въпроса докрай, дори и с цената на собственото си морално и физическо състояние. И ще го направят перфектно! Не им пука, че един ден има само 24 часа. Ако трябва, са готови на всичко, за да доведат започнатото до съвършения му край, пък било дори и с цената на това да спрат времето.

Везни: Балансирам

Винаги стремящи се да балансират всичко и навсякъде, особено себе си, Везните се опитват да компенсират своите недостатъци в една област с добродетели в друга. Например, представител на тази зодия може да бъде отличен съпруг, но неуспешен работник. Везните са наясно с недостатъците си, така че стремежът им да успеят в нещо друго е възхитителен!

Скорпион: Интригантствам

Ако имате познат Скорпион, знаете от първа ръка, че там, където е, има интриги. Представителите на този знак привличат със своя загадъчен и сложен характер. Често пъти обаче в тяхната компания човек започва да се чувства объркан. Скорпионите притежават изключителен талант за манипулиране на околните и техните чувства.

Стрелец: Движа се

Стрелците са неизчерпаеми източници на енергия, вдъхновение и сила! За тях е нетипично да седят на едно място дълго време, да се задоволяват с ежедневието и да водят спокоен живот. Те са свободолюбиви и волнокрили. Креативни и пълни с идеи, богати са на постижения, а приключенията са им страст. Те винаги искат нещо ново и неизпитано досега... Бъдете в крак с тях!

Козирог: Изкачвам

Докато четете тази статия, Козирозите се изкачват някъде: нагоре, нагоре по кариерната стълбица, към любовта... Тази зодия винаги се стреми да достигне ново ниво във всичко: в работата, връзките, хобитата. Интересното е, че Козирозите не се уморяват от подобни стремежи и са готови да вървят само напред през целия си живот. Или нагоре!

Водолей: Успокоявам

Добротата, грижата и нежността на тази зодия могат да размекнат всеки, дори неуморимия Стрелец или коварния Скорпион. Водолеите не са конфликтни, в техния идеален свят всеки е добър, приятелски настроен и щастлив. Такива черти на характера правят Водолеите страхотни приятели, надеждни партньори и романтични съпрузи.

Риби: Чувствам

Този знак е най-чувствителният от всички. Проверете го сами: направете им комплимент и готово – те са готови да ронят сълзи от радост! Рибите познават, разбират и усещат този свят предимно на ниво чувства и емоции. Това им качество обаче често пъти ги кара да се чувстват тъжни, неразбрани и разочаровани от света около тях.

Четете още: Край на лошия късмет: Тези 4 зодии ще бъдат най-щастливи през юни