Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, юни ви носи нова любов. Хубави промени навлизат в живота ви...

Скъпи Лъвове, през юни звездите ще ви накарат често да се усмихвате по един или друг повод. По-спокойни сте, по-уверени и имате много нови идеи, които искате да реализирате възможно най-скоро.

Що се отнася до кариерата ви, вие сте инвестирали много усилия през предходния период и няма да се откажете, докато не се постигнат всички цели. Вие сте упорити и стриктни в работата си. Ще бъдете заети с професионалните си ангажименти и поради това няма да имате достатъчно време за забавление. Бъдете предпазливи, преди да предприемете нови действия.

Случват се хубави промени. Постиженията ще постигате по по-лесен начин. Оказвате стимулиращо влияние върху колегите. С дискретност и мъдрост преодолявате съществуващите вражди. Препоръчително е да прекарвате повече време сред природата, да се отпускате и да се наслаждавате на свободното си време.

Успоредно с всичко хубаво, периодът може да причини някои трудности. Възможни са провокации и интриги от страна на близки хора. Не вярвайте на всичко, което научите за партньора си.

Трябва да успокоите егото си, за да постигнете вътрешен мир. Някои неща са приключили, но не гледайте затворената врата, а отворете портала на живота си, за да се роди нещо ново и да ви донесе щастие. Трансформирайте и преодолявайте препятствията. Освободете се от това, което вече не ви служи, просветлете душата си. Имайте повече оптимизъм в любовта.

Този период е благоприятен и за създаване на нови социални контакти. Любовният живот ще искри с нов блясък благодарение на положителното движение на планетите, които поддържат вашата любов. Ако сте свободни, сега е моментът да опознаете един цял нов свят. Опитайте нови неща, запознайте се с нови хора и бъдете гъвкави и отворени! Грабнете възможностите, които предстоят.

Четете още: Раците през юни: Време за любов и пътешествия. Вслушайте се в гласа на сърцето си!