Най-точният седмичен любовен хороскоп за всички зодии

Месец август е времето, когато лятото е в средата. Започват почивките, морските флиртове и любовните авантюри. Време е да разберете какви ще бъдат вашите приключения и дали някои необвързани зодии ще намерят сродната си душа.

Овен

Не бъдете ревниви и изискващи от вашата половинка. Опитайте се да балансирате отношения си и не изисквайте неща, които изглеждат нереални. Избягвайте конфликтните ситуации, те няма да работят във ваша полза. Насочете позитивните си мисли към човека, на когото държите най-много.

Телец

През тази седмица ще ви вълнуват повече финансовите въпроси, а любовта ще остане на заден план. Ако сте необвързани, сега не е моментът да си търсите постоянен партньор. Най-добре се фокусирайте върху нещата, които обичате да правите. Любовта няма да избяга, просто трябва да сте търпеливи.

Близнаци

Необвързаните Близнаци имат шанс да намерят сродната си душа. А обвързаните е добре да предприемат нещо по-различно от монотонното си всекидневие. Романтична почивка ще ви се отрази страхотно и ще подобри настроението ви. Не прекалявайте с работата, а намерете време за разтоварване.

Рак

Емоциите при Раците ще са големи. Не гледайте назад и не ровете в миналото на вашата половинка. Предстоят хубави дни за необвързаните - ще имат шанс да срещнат нова любов. А обвързаните Раци е добре да не задълбават в стари рани с половинката си и да измислят нещо, с което да я зарадват.

Лъв

Настроението ви ще се подобри, а вие ще се носите на крилете на любовта. Намерете време да отидете с някой любим човек на място, което не сте посещавали до момента. Ще ви се отрази разтоварващо. Необвързаните представители на зодията може да срещнат интересни хора, но не трябва веднага да се впускат във връзка с тях.

Дева

Девите може да очакват неочакваното. Възможно е нов човек да навлезе в живота ви. Важно е да вземете решение дали искате да се впуснете в подобна авантюра или предпочитате да сте верни на човекът, който държи на вас. Не пренасяйте негативизма върху другите, това няма да ви донесе никаква полза.



Везни

Вашите чувства към непознати хора са твърде приятелски и това може да накара човекът, който ви обича да започне да ви ревнува. Спрете да се държите прекалено флиртаджийски, за да не го дразните излишно. Ако сте необвързани, възможността да срещнете нова любов е доста голяма. Лятото и хубавото настроение ще ви радват през цялата седмица.

Скорпион

Възможни са известни пререкания в любовния живот на Скорпионите. Намерете начин да изслушвате чуждото мнение и не взимайте еднолични решения. Спрете да работите като луди и помислете как да намерите време за романтичен уикенд в края на седмицата. Необвързаните Скорпиони може да им се усмихне щастието.

Стрелец

Стрелците е добре да заведат човека, когото обичат, на пътешествие. Това ще вдъхнови тяхната връзка, ще я освежи и ще им даде нов любовен тласък. Необвързаните Стрелци ще се опитат да си намерят нов човек, но успехът им никак няма да е сигурен. Затова по-добре да изчакат по-добро разположение на звездите, за да предприемат тази стъпка.



Козирог

Обвързаните представители на рогатата зодия е възможно да им стане малко скучно и да търсят удоволствия на места, за които досега не са се сещали. Козирози, не трябва да се впускате във флиртове, защото половинката ще ви разконспирира и е възможно да се получи неприятен конфликт. Ако обаче са необвързани, Козирозите могат спокойно за атакуват обекта, който са си харесали.

Водолей

Водолеите ще са егоистично настроени и ще се опитат да си угодят на себе си. От това може да пострада любовта им. Необвързаните Водолеи може да имат късмет с някое ново завоевание, но е важно дали ще изиграят правилно картите си или ще прибързат прекалено много. Времето ще покаже дали са готови за нова връзка.

Риби

Предстоят спокойни дни, в които можете да се насладите на любов и позитивни летни емоции. Миналото трябва да остане зад гърба ви и да не се ровите в него. Изненадайте любимия човек с нещо, което той обича. Ако решите, че е време за нова връзка, времето е подходящо да си я намерите. Затова необвързаните Риби могат да заложат на повече действие и нещата ще се случат.

Четете още: 21 тайни за характера на зодия Лъв