Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Нова любов ще смути сърцето на Водолея през август

Продължаваме хороскопа за август, а във фокуса на вниманието ни днес попадат последните три знака от зодиака. Да видим какво вещаят звездите за Козирога, Водолея и Рибите през най-горещия месец от годината.

Козирог – Козирозите през август ще имат чудесна възможност да получат повишение в работата или приятни изненади от съдбата. Емоционално наситен месец, ще бъде еднакво успешен както в кариерата, така и в семейния живот. Бъдете максимално внимателни, защото могат да се появят неочаквани проблеми, които ще изискват адекватна реакция и контрол. Необходимо е да бъдете предпазливи и на пътя зад волана. В живота на родените от 24 до 27 декември и от 9 до 12 януари ще има нови положителни промени. Пред някои ще се разкрият нови хоризонти, макар да не можете веднага да оцените това. Венера може да донесе много щастливи моменти в личния ви живот през втората половина на месеца. При семейните Козирози ще помогне да се хармонизират отношенията, а тези, които имат връзки, но нямат сключен брак, могат да вземат вече решение да узаконят отношенията си в близко бъдеще. Не забравяйте да намерите време за почивка! Вървете с половинките си на море или някъде на къмпинг, почивна станция на брега на някое красиво езеро.

Водолей – Водолеите ще има труден, но много продуктивен месец. Опитайте се да изразходвате равномерно енергията и финансите си, съгласете се на подкрепа от близките и приятелите си. В службата ви вероятно често ще възникват конфликти. Добре ще е да ги избягвате. Внимавайте да не допускате грешки в работата си, особено тези, които работят с документи, правят отчети. До сериозни успехи няма да стигнете. Някои от вас ще имат неприятности с опонентите си. Тези, които имат отношение и интерес към имоти, ще срещнат трудности при придобиването им. По-добре изчакайте още. Вземайте решенията си самостоятелно и не се подвеждайте по чужди съвети. В началото на август квадратурата на ретроградният Марс и Уран ще донесе известни трудности и разногласия в семейните отношения. През втората половина на месеца хармоничните влияния на Венера и Меркурий ще повлияят благоприятно върху любовта и отношенията. Ако отпътувате с любимия човек за няколко дни, това ще ви позволи да прекарате приятни мигове заедно. Голяма е вероятността да срещнете нова любов в живота си през месеца.

Риби – Август за Рибите ще бъде период на активни промени, положителни резултати, подобряване на качеството на живот и разпадане на стереотипите. Ще можете да преодолеете нерешителността и съмненията в собствените си способности, ще започнете да се развивате професионално. Пред вас ще се разкрият някои тайни. По пътя си ще срещате често препятствия. Оставете се на течението на събитията, тъй като периода не е подходящ за въвеждане на иновации и радикални промени. Някои ще искат да сменят работата си, но още не се чувстват готови за това, а и моментът не е подходящ за такива промени. През месеца има противоречиви планетарни влияния, поради което в любовта ви може да възникнат противоречия. Квадратурата на Марс и Уран може да внесе нежелани промени или напрежение в живота ви през първата половина на периода. Втората половина на месеца ще бъде по-благоприятна от първата. Има вероятност да завържете любовна афера с някой колега. Тези, които са обвързани, трябва да бъдат устойчиви на съблазните и изкушенията и да останат верни на партньора си. Трудно ще запазите изневярата си в тайна. Не правете неща, за които ще съжалявате по-късно.

Четете още: Тайни любовни авантюри за Скорпионите през август!