Автор
Десислава Недева

Седмичен любовен хороскоп за всички зодии

Овен

Що се отнася до любовния ви живот, тази седмица най-после ще започнете да казвате това, което мислите и да мислите това, което казвате. Звучи банално и логично, но всъщност напоследък ви е било доста трудно да го приложите на практика. Все повече сте се отдалечили от истинското си „Аз“ и живеете живот, който не кореспондира с вашата душевност. Настъпил е моментът за равносметка обаче и ще осъзнаете много неща за себе си, които ще ви помогнат да израснете като личности и да подобрите значително качеството на вашата връзка.



Телец

Ако от известно време насам се тревожите дали човекът до вас ви оценява достатъчно високо, сега е моментът, в който ще разберете, че реално това няма никакво значение. Изведнъж ще осъзнаете, че не може да оставяте отговорността за вашето щастие в лицето на някой друг. Ако вие се уважавате и цените, ще получите същото отношение и от останалите. Ако мислите лошо за себе си, това неминуемо ще доведе до подценяване от страна на човека до вас. И в крайна сметка ще ви стане повече от ясно, че ако един човек не зачита уникалността на вашите тяло, душа и сърце, той повече няма място в живота ви.

Близнаци

От известно време Венера се разхожда ретроградна през вашия знак и ви създава куп недоразумение и проблеми в любовния ви живот, но ето че и този нещастен период има своя край. Още в четвъртък тя ще обърне ход, за да тръгне отново директно и сякаш всичко ще се нареди в живота ви като с магическа пръчка. Връзката, която до вчера ви е изглеждала обречена на провал, ще придобие нов магически ореол и нещата няма да ви се струват толкова безнадеждни. Възвръщате се към себе си и виждате света по един позитивен и приемлив начин, което прави всичко да изглежда една идея по-лесно и поносимо.



Рак

Всичко, от което се нуждаете в този момент, е да се издигнете над дребните проблеми и да погледнете любовния си живот от друг ъгъл. Само тогава ще разберете дали всичко, което ви тревожи е реална заплаха за бъдещето на вашата връзка или е плод на собственото ви въображение. Който и да е верният отговор, ви съветвам все пак да си вземете няколко дни или седмици почивка един от друг и да преосмислите из основи вашите взаимоотношения. Тази временна раздяла може да ви се стори болезнена, но ще ви даде нов прочит на цялата ситуация.

Лъв

Лъвовете ще се главозамаят от хилядите обожатели, които ще ги обсипват с комплименти и предложения за срещи през следващите няколко дни. Някои от тях дори ще се окажат, че са били скрити зад маската на най-добрите ви приятели. Независимо дали сте го очаквали по някакъв начин или изненадата е пълна, обмислете добре какъв ще бъде вашия отговор. Има голяма вероятност да съществува сериозно разминаваме между желанието на сърцето и ума ви, а прекаленото обмисляне на ситуацията само ще влоши нещата. След четвъртък очаквайте така нужното ви просветление и тогава ще настъпи моментът за взимането на важни решения, касаещи любовния ви живот.



Дева

Споровете, които напоследък често провеждате със своя партньор, вероятно няма да стихнат, но определено ще сменят своя фокус. Ще имате сериозни разногласия по темите за парите и секса със своя партньор като никой от двама ви няма да бъде склонен да отстъпи. Понякога в спора се ражда истината, така че не се страхувайте от конфронтация, а смело отстоявайте своите позиции. Всички двойки имат трудни моменти, това в никакъв случай не означава, че е дошъл краят на връзката ви. Ако не сте обвързани в момента, очаквайте гореща среща с непознат, която ще бъде колкото мистична, толкова и приятно вълнуваща. А може да се окаже началото на един незабравим любовен романс.

Везни

Везните най-после ще успеят да видят светлина в тунела след дългия период на тревоги и трудности, които съпровождаха любовния им живот. Сега ще имат възможността да погледнат на ситуацията от друг ъгъл, което ще ги дари с проникновение за правилния подход. Доверете се на интуицията си и направете каквото трябва, пък да става каквото ще. Ако сте необвързани, действайте по-смело. Независимо дали обектът на вашите желания ви се струва подходящ за вас или не, опитайте, понякога заека изскача от най-необичайните скрити местенца.

Скорпион

Имате усещането, че връзката ви се намира в застой и това подсъзнателно ви напряга и изнервя. Не замитайте проблемите под килима, защото по този начин само задълбочавате предстоящата криза в отношенията. Ще нищите и финансови проблеми от общ характер, което допълнително ще налива масло в огъня. Моят съвет е да не действате прибързано и емоционално, а да седнете като големи хора и да се опитате да решите проблемите си рационално. Винаги съм смятала, че когато двама души са достатъчно интелигентни, те могат да намерят начин да запазят връзката си през годините.



Стрелец

Отворете сърцето си за новата любов, Стрелци, защото тя съществува и ви приканва с топлата си усмивка. Не се страхувайте, независимо колко болка е трябвало да понесете в миналото. Ако сте научили своя урок, сценарият няма да се повтори. Отпуснете душата си и се отдайте на страстните емоции, които ще ви завладеят. Обвързаните представители на зодия Стрелец ще преосмислят връзката си и ще погледнат на своя партньор с други очи. Това ще освежи отношенията ви и ще запали отново огъня на любовта.

Козирог

Ако досега сте се чувствали неудовлетворени от връзката си, сега ще усетите своята сила и ще направите първите крачки да я прекратите. Не е нужно да се намирате в токсични отношения, само защото ви е страх от неизвестното. Когато става дума за вашето щастие, не може да правите повече компромиси. Никой друг не е отговорен за доброто ви психическо състояние, освен самите вие. Когато почувствате смисъла на тези думи в тяхната цялостност, тогава ще разберете какво точно трябва да направите, за да се освободите от напрежението.



Водолей

През последните няколко месеца любовният ви живот не е бил най-подреденото и спокойно нещо на света. Нужна ви е промяна и сега е моментът да я осъществите. Все пак е разумно да изчакате до четвъртък, когато Венера ще тръгне в директна посока, преди да предприемате някакви радикални действия. Необвързаните представители на зодията най-после ще престанат да се занимават с бивши, които не ги оставят на спокойствие и ще допуснат новото и вълнуващото да се настани в живота им. А защо не и завинаги.

Риби

Рибите също ще преживеят своя катарзис през седмицата, в която Венера ще обърне своя ход и ще тръгне в директна посока. Обвързаните ще сменят жилището си или най-после ще предприемат сериозната крачка да заживеят заедно. Свободните представители на зодията нека се оставят в ръцете на свои близки или роднини, които се опитват да ги уредят на среща със свой приятел, който също търси сродната си душа. Какво пък, може да се получи нещо красиво. Да не забравяме, че принц Хари и Меган Маркъл също така са се запознали.

Четете още: Този път ретроградният Меркурий в Рак ни носи успех във всичко!