Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Близнаци, очаква ви незабравим и шеметен месец април!

Скъпи Близнаци, очаква ви един незабравим месец! Звездите ви предсказват успех в постигането на целите. Венера и Марс се преместват в сектора на кариерата през втората половина на април, готови да подкрепят вашите амбиции и да донесат пари по вашия път благодарение на потенциално ново професионално начинание. Вие сте по-креативни от всякога, така че не се притеснявайте, ако имате нова бизнес идея или проявите страхотна инициатива в работата.

През април мнозина ще се издигнат на ново ниво по отношение на саморазвитието и самореализацията. Това може да бъде месец на значителен напредък. Много Близнаци са предопределени да напреднат, да заемат по-висока позиция. Някои ще успеят да привлекат влиятелни хора на своя страна. Именно те ще им подадат ръка за помощ.

През месеца ще имате силна връзка с духовното; постоянно "дежа вю"; и повтарянето на ситуации, които смятате, че са преодоляни. Очакват се промени, които няма да зависят от вас. Добре е да помислите за баланса между професионалния и личния живот и как можете да го подобрите, особено ако се чувствате претоварени.

Април обещава като цяло добро здраве и позитивна нагласа. Влиянието на Слънцето и Марс ще ви изпълни с невероятни енергии, което ще повлияе положително на вашето благополучие. Не пренебрегвайте правилния сън, почивка и разходки на чист въздух.

Няма повече хибернация! Новолунието на 1 април е сигнал, че сезонът за светски живот е открит! Ще си прекарате страхотно със стари приятели и ще срещнете много нови и интересни хора. През април неуморно ще се стремите към лидерство. Искате да управлявате ситуацията в личната си, приятелска и работна сфера, да станете епицентър на вниманието.

Може да се появи напрежение във взаимоотношенията поради неизпълнени обещания. Време е да анализирате колко сте отдадени на общия житейски проект.

Четете още: Телецът сбъдва любовна мечта през април