Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Везни, април ви носи творчески заряд и вълнуваща любов!

Скъпи Везни, април е месец, в който може да се постигне много, така че е време да запретнете ръкави.

Марс утолява жаждата ви да постигнете това, което трябва да направите, без да ви влече надолу, но не притискайте никого по пътя си. Ще имате известна импулсивност, която ще бъде по-голяма от обикновено.

Венера, вашата управляваща планета, и Нептун в Риби засилват вашата артистична и психическа чувствителност. Ще усетите прилив на творческа енергия и склонност да поемете инициативата в различни области на живота. С напредването на месеца тенденцията е да ставате по-събрани с мислите си, по-аналитични, не толкова склонни да споделяте идеите си, но склонни да забелязвате малките неща. Не забравяйте да бъдете конструктивни.

Везните винаги търсят средния път, но това не винаги е желателно, благоприятно или възможно. Важното е да сте верни на това, което наистина искате. Колкото и важни да са взаимоотношенията, някои неща можете да решавате само вие. С тази позиция ще поемете юздите на живота си, като структурирате приоритетите си според собствената си визия.

Не попадайте в капана на токсичната позитивност, не потискайте това, което чувствате! Ако трябва, направете две крачки назад и погледнете в перспектива. Не се страхувайте да промените решението си.

В професионален план месецът е предизвикателен, може да се появи нова възможност за работа, но това ще изисква много ангажираност от вас. Ако сте безработни, това показва, че шансът да получите работа е голям. Във всеки случай има обещаваща нова възможност, не позволявайте на шанса да ви подмине. В психическо отношение в края на месеца може да почувствате известна умора. Препоръчват се допълнителни грижи, тъй като тялото може да е по-чувствително.

Месец април има специален привкус на забавление, удоволствие. По отношение на любовта можете да бъдете по-интроспективни. Слънцето участва в играта и стимулира изясняване на взаимоотношенията в сектора на партньорството - неща, които са били зле разработени, задушени чувства, неизразени разногласия: всичко това ще излезе наяве. Това може да бъде страхотно време за вашия любовен живот, но не само.

Четете още: Скъпи Деви, през април бъдете положително настроени и пазете тайните си