Автор
Десислава Недева

Тези 4 зодии ще ви задушат с любовта си

Случвало ли ви се е да сте толкова влюбени, че единственото, за което можете да мислите е обекта на вашите желания? Той е навсякъде, където отидете – в лицето на непознатия, с който се разминавате по улицата, продавача в магазина, моделът от кутията за мляко, в сънищата ви, в мечтите ви, няма измъкване от него. В това няма нищо толкова смущаващо, но когато връзката помежду ви е вече факт и вие продължавате да изпитвате непреодолимо желание да бъдете постоянно с вашия партньор и изисквате цялото му време и внимание, по този начин го лишавате от негово лично пространство и право да бъде отделна от вас личност. Няма нищо по-задушаващо и отблъскващо от подобно фанатично поведение, но някои зодии притежават собственическо чувство, което ако не бъде култивирано, бързо може да излезе от границите на нормалното. Нека видим кои са те:

Скорпион

Скорпионът определено е най-доминиращият и обсесивен знак от зодиака. Той е толкова страстен, териториален и обичащ да покровителства, че е наистина невъзможно да не бъде задушаваща неговата обич. Когато съзнанието му е заето с някоя мисъл, тя бързо се превръща във фикс идея и започва един задълбочен анализ по темата, който завладява изцяло неговия ум. Освен това устремът, с който преследва обекта на своите желания е безграничен, а упоритостта на Скорпиона е пословична. Все пак е редно да внимава да не се обвързва прекалено бързо, защото, когато се разочарова, може да стане доста отмъстителен.



Рак

Представителите на зодия Рак са силно семейно ориентирани. Когато са влюбени, те напълно се отдават на своя партньор, но не по особено обсебващ начин в сравнение със Скорпиона. Когато ви изглежда, че все пак се опитват да ви контролират, те по-скоро се грижат за вас, защото желаят да се чувствате обгрижвани и щастливи. Те не могат да си представят живота си без вас и демонстрират своята отдаденост по хиляди възможни начини. Раците изключително добре познават и владеят своите емоции, затова не се притесняват да ги комуникират със своите възлюбени. За по-хладнокръвните представители на зодиака, това може да изглежда наистина задушаващо.



Телец

Телецът е по-скоро земен в действията и реакциите си, но понякога е доста тесногръд. Когато си набележи някого, той е толкова настоятелен и упорит, че няма сила на света, която да му попречи да получи, това, което си е наумил, че желае. В този момент се превръща в едни своеобразен кон с капаци, който няма нито очи, нито уши за останалия свят, който го заобикаля. Трудно можеш да разсееш един Телец от пътя, по който си е избрал да върви и когато друг човек споделя това пътуване, може да му дойде малко в повече цялата тази фиксираност. Само когато е наясно, че някой или нещо напълно му принадлежи, само тогава се чувства щастлив и спокоен. Но каква е цената, която плаща неговия партньор?



Риби

Рибите са свободолюбиви натури, което на пръв поглед не дава големи индикации за обсесивно поведение. Те обаче се потапят изключително надълбоко в своите емоции и когато биват творчески стимулирани или вдъхновени от някой или нещо, могат да бъдат доста настоятелни в преследването на своята муза. Те не се страхуват да бъдат себе си и открито демонстрират своята симпатия и привързаност. Ако на другите това им се струва обсебващо и задушаващо, това си е техен проблем. Рибите винаги казват това, което мислят. Ако ви намират за магнетични и привлекателни, ще ви го казват всеки ден, по няколко пъти, а дали ще се задушавате от тези признания или ще се ласкаете – изборът е изцяло ваш.

Четете още: Това са 5-те най-арогантни зодии