Автор
Десислава Недева

Тези 5 зодии са най-големите пичове в астрологията

Възможно ли е чрез астрологията да научим за себе си неща, които дори не подозираме, че притежаваме? Вероятно да, тъй като тя е перфектният способ, в допълнение на психологията, с който се научаваме да разбираме и управляваме по-добре нашия характер. Защото за останалите може да е очевидно, че сте кибритлия и се палите от раз, но от перспективата на вашата гледна точка реакцията може да ви се струва напълно нормална и естествена. По същата аналогия има знаци от зодиака, които са супер спокойни, уравновесени и няма нужда да се съобразявате с настроението им, защото те винаги реагират адекватно, мъдро и плавно.

Нека видим кои са петте зодии, които са истински пичове, когато става въпрос за общуване:

Везни

Везните никога не реагират веднага в напрегната ситуация, тъй като се стремят да не наливат допълнително масло в огъня, а предпочитат да избегнат колкото се може конфликта. Те не са екстремни личности и представата им за добре прекарано време не включва караници и скандали. Везните знаят как да ценят всеки миг на щастие и са съсредоточени върху красивите неща в живота. Те са позитивни личности и нямат нужда да се заявяват пред останалите като наложат твърдо своето мнение. За тях животът е много повече от идеята винаги те да са прави.



Риби

Рибите отбягват конфликтите, тъй като нивото на стрес, което предизвикват у тях е трудно поносимо за нежната им и чувствителна душа. Те рядко живеят с препълнена програма за месеца, тъй като имат нужда от почивка и време за себе си, за да презаредят батериите си. В противен случай не са достатъчно работоспособни и креативни, а професията им почти винаги е свързана с някакъв вид творчество. Освен това интуицията, която при тях работи на пълни обороти, им помага да разберат от какво имат нужда хората, с които общуват и така не им се налага да влизат в каквито и да е противоречия.



Телец

Телецът не е импулсивен и му трябва известно време, за да асимилира ситуацията и чак тогава да реагира на нея. Ако нещо извънредно провокира у него мигновена реакция, то вътрешният му глас веднага подтиска този негов порив. Характерът на Телеца не е никак лесен и той много добре знае, че ако не го контролира, нещата ще излязат извън контрол много бързо. А никой не иска да се среща с разярен бик сутрин, обед и вечер, нали? Затова, ако иска да имат приятели, а той бленуват за добра компания, трябва добре да обмисля всяка своя дума и движение. Е, не можем да му отречем, че се справя повече от добре, щом се нарежда на трето място в нашата пичовска класация.



Водолей

Ето ви една неоспорима истина за Водолеите. Те се чувстват изключително удобно в кожата си. Знаят кои са и им харесва това, което виждат в огледалото и което срещат в мислите си. Поради липсата на вътрешни конфликти, те не изпитват нуждата да реагират по какъвто и да е начин, ако някой се опита да ги засегне или обиди. Обидата просто не достига до тях, защото вътрешно са повече от убедени, че не е истинска. Ето защо те не таят злоба към никого и нямат желание да натриват ничии носове. Въпреки че не са най-словоохотливите, когато става дума за споделянето на чувства, това не означава, че не са способни да ги изпитват. Водолеите обичат да изчакват най-подходящия момент, за да ги разкрият, защото не искат да действат безразсъдно и необмислено.



Скорпион

Скорпионите са изключително целеустремени и винаги имат наредени приоритети в своя живот. Те обикновено са екзалтирани, страстни и успешни във всичко, което правят, но са и достатъчно умни, за да разберат как точно да действат в напрегнати ситуации. Те отлично знаят, че да реагираш бурно и агресивно никога не е най-добрият подход. В такъв момент нещата бързо излизат извън контрол и не завършват по най-благоприятния и за двете страни начин. Вътрешно изгарят от желание да реагират на момента, но успяват да се овладеят и да изчакат със заключенията, когато вече има някакво развитие. Освен това желанието за реванш ги кара да стиснат зъби и да го върнат на опонента си по-късно, но по-мръсно.

Четете още: Ето къде се крие G-точката на всяка една зодия