Автор
Woman.bg

Везни, ето какво разкрива вашият таро хороскоп за декември (видео)

В живота ви липсва равновесие – има неща в излишък, или в повече, които ви създават напрежение. Стресовите ви нива са покачени и чувствате дискомфорт. Всичко ще се нареди скоро, само имайте търпение.

Прекалено сте припрени и отказвате да поемете по бавния, но сигурен път. Не прибързвайте с нищо, защото това ще ви донесе още по-голям дисбаланс. Имате нужда от спокойствие и умереност в действията. Дайте си време да избистрите целите си и да помислите какви промени са необходими в живота ви.

Имате усещането, че се борите с вятърни мелници. Чувствате, че сте на потъващ кораб в конкретна ситуация, но нямате пълна яснота. Вие сте отговорни, усърдни и упорити. Сега просто не му е времето. Впрегнете качествата си в нещо с повече перспектива.



В отношенията с околните също има дисбаланс. Чувствате се неразбрани и това ви тласка към конфликти. Нямате доверие на хората в обкръжението си и се чувствате застрашени.

Конфронтирайте хора, с които имате неразрешени кавги. Ще ви е много по-спокойно и приятно когато заровите томахавката. Може всичко, което се е трупало във времето, да е просто недоразумение.

За обвързаните от вас може да изникнат проблеми. Не приемате чуждо мнение и сте прекалено твърдоглави. Трупате напрежение, което ви изцежда и поставя на предела на силите. Имате нужда да подсилите енергийния си заряд. Не се вглъбявайте в мислите си, опитайте се да намерите начин да се забавлявате.


Имате нужда от спорт и физическо движение, не се заседявайте много този месец.
Очаквана от вас финансова възможност (увеличение на заплата, нова работа или проект) може и да не се реализира. Бъдете предпазливи по отношение на разходите си преди празниците. Не се отчайвайте и не се отказвайте.

Коледният подарък от Съдбата за вас е нова финансова възможност на хоризонта. Просто трябва да почакате.

Автор: Мира Маринова



Четете още: