Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаците да контролират емоциите си, Везните да не се месят в чужди битки

Днес интуицията е вашият гуру и пътеводител, най-добрият ви съветник.

Овен – Имате нужда от вдъхновение за всички аспекти на живота, особено за любовта. Намерете своя собствен начин за забавление, добавете малко фантазия в ежедневието си. Слушайте тялото си малко повече и задоволявайте основните си нужди.

Телец – Ако се почувствате малко изгубени, не се отчайвайте. Помислете къде се крие истинският източник на вашето безпокойство. Направете необходимото, за да прекарате уикенда с неща, които ви отпускат.

Близнаци – Установете контрол над емоциите. Мислете повече, преди да говорите. Малко по-уязвими сте на любовния фронт, прогонете съмненията от ума си и се предайте на момента. Имате нужда от малко приключение заедно с партньора, за да възродите старата страст.



Рак – Починете си добре от токсичната среда, която ви натоварва през седмицата и се посветете само на близките. Изискванията на хората около вас изсмукват енергията ви. Опитайте се нищо да не може да ви извади от нормалния ход на нещата.

Лъв – Нещата около вас ще се развиват с невероятно бързи темпове. Трябва да намерите изход и начин да възвърнете вътрешния си мир. Намерете време в графика си за всички близки. Ще имате финансови притеснения, но нещата постепенно ще се уталожат.

Дева – Бъдете умерени в подхода си към другите. Излезте да се разходите сред природата, за да подобрите психическото и физическото си здраве. Партньорът ви преминава през фаза на развитие, бъдете негова опора.



Везни – Отдръпнете се от битки, които не са ваши. Изпитвате голямо удовлетворение от това, че сте полезни на другите и имате голямо влияние върху тях. Но понякога използването на силата ви на максимум може да ви накара да се почувствате изтощени.

Скорпион – Понякога подлагате на изпитание късмета си, без дори да осъзнавате, че го правите. Сега излезте и се забавлявайте. В утрешния ден ще можете да започнете нов проект. В любовен план вашето въображение и креативност ще изненадат приятно партньора ви.

Стрелец – Постарайте се да хармонизирате мислите и емоциите си. С вашето вродено чувство за хармония ще можете да развиете някои наистина креативни и необичайни идеи. Каквито и предизвикателства да срещате, ще намерите гениално решение за тях.



Козирог – Работили сте усилено през седмицата и заслужавате малко почивка, така че седнете и се насладете на домашния покой. Отпуснете се със съзнанието, че сте желани, обичани, необходими и оценени.

Водолей – Днес се чувствате спокойни, стресът е минимален. Ще се разбирате много добре с всички, дори с тези, с които преди е било истинско усилие. В резултат на това ще постигнете много повече, отколкото сте смятали за възможно.

Риби – Днес може да изненадате близък приятел или дете, партньор с подарък. Не е задължително да има някаква специална причина за подобно нещо. Може да сте видели нещо, което знаете, че той или тя ще хареса и искате да доставите удоволствие.


Четете още: Колко често трябва да перете спалното бельо - отговорът ще ви изненада