Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Непредвидени разходи за Телците, Везните да се грижат по-добре за здравето си

Луната през по-голямата част от деня ще преминава през знака Близнаци. В началото на деня ще бъде в съвпад с Марс, аспект, който може да ни направи доста възбудени в общуването, по-директни в изразяването и в някои моменти дори конфликтни. Използвана градивно енергията, може да ни изкарва извън дома и да ни стимулира да се разхождаме и да общуваме.

Овен – Възможно е нова информация да ви накара да промените гледната си точка по някои въпроси. Внимавайте настойчивото отстояване на вашите възгледи да не доведе до възникване на спорове и конфликти.

Телец – Днес са възможни неочаквани и непредвидени разходи. Опитайте се да се грижите по-добре за здравето си, особено ако напоследък изпитвате дискомфорт. Хороскопът съветва да бъдете по-внимателни към думите на другите и да не отхвърляте техните съвети и критики.

Близнаци – Днес ще усещате вътрешна възбуда и необходимост да правите нещата по свой начин. Възползвайте се максимално от факта, че Луната преминава през вашия знак и се насладете на физическата и ментална енергия, която носи.



Рак – Луната, вашият управител, ще ви стимулира да търсите спокойствие и релаксация и дори да направите известна интроспекция, за да вземете някои решения. Възползвайте се, че е уикенд и почивайте повече.

Лъв – Луната пресича сектора на социалния живот и ви прави по-приказливи, по-нетърпеливи да се срещате с приятели и да посещавате събития. Не е изключено да имате противоречиви дискусии с близките си хора, но няма да е нещо сериозно, което да наруши отношенията помежду ви.

Дева – Днес ненужна амбиция може да попречи да се възползвате от възможност или идея, която идва право в ръцете ви. Реакцията ви на събитията може да е мигновена, но хороскопът ви съветва да спрете и да помислите добре, преди да действате или говорите.



Везни – Имате цялата подкрепа на звездите за разрешаване на някои ситуации. Опитайте се да се грижите по-добре и за здравето си, защото астрологичният контекст също носи много стрес и умора.

Скорпион –Днес ще ви привлича всичко мистично. Този ден е чудесен за дълбоко гмуркане в собствения ви вътрешен свят: помислете какво ви пречи да бъдете истински щастливи, помислете за истинските ценности в живота си.

Стрелец – Луната, минавайки през вашия партньорски сектор и в съвпад с Марс, може да доведе до разговори с любимия човек, насочени към изясняване на чувствата. Ще бъдат казани много думи, ще бъдат дадени и поискани обяснения, но най-вероятно няма да се вземе окончателно решение.



Козирог – Днес животът изисква нестандартни решения от Козирога и затова не въздържайте своята креативност! Действайте импровизирано: не правете ясни планове, не се опитвайте да следвате обичайния дневен режим/план, ръководете се от ситуацията.

Водолей – Луната преминава през вашия емоционален сектор и предизвиква по-голяма нужда от забавление, приключения и интензивни преживявания. Може да се почувствате привлечени от човек около вас или някой, когото сте срещнали онлайн.

Риби – Астрологичният контекст може да ви донесе някои по-напрегнати моменти. Може да изпитате доста сериозно напрежение със семейството си или поне да бъдете стресирани от отговорностите, които имате.

Четете още: Тези 4 зодии се развеждат най-често. Няма смисъл да се жените за тях