Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раците да пазят нервите си, Везните ще са изправени пред трудности

Препоръчва се да отделите време за вътрешното си състояние, да се отървете от илюзиите или страховете.

Овен – Вероятно ще сте много нетърпеливи и ще искате да направите всичко наведнъж, ако е възможно. Не бързайте с нищо, по-скоро намерете отдушник за преливащата ви жажда за действие: например фитнес.

Телец – На работното място трябва да действате съгласно строгия кодекс на поведение; като цяло ще имате способността да управлявате правилно материалните си планове. От друга страна, това може да е ден на внезапни промени: опитайте се да решите всичко спокойно.

Близнаци – В партньорството всички конфликти изглежда ще се разрешат успешно и ще имат щастлив край. Ако преди е имало търкания, изясняващите разговори бързо ще доведат до успех. Правенето на общи неща заедно може да ви свърже още по-тясно и също така да разшири хоризонтите ви.



Рак – Погрижете се повече за здравето си днес и пазете нервите си. Не всичко, от което се вълнувате в момента, наистина си заслужава. Укрепвайте имунната си система, когато е възможно, и си позволявайте достатъчно сън.

Лъв – В момента ви е необичайно трудно да разрешите проблеми във връзката. Внимавайте да не хвърляте вината върху другия само. И вие имате участие в това. Замислете се какви са вашите мисловни модели. Тогава можете да видите настоящите трудности в партньорството си като предизвикателство, което трябва активно да бъде овладяно.

Дева – Стига да не се целите твърде високо, много пътища са отворени пред вас днес. Вие сте в светлината на прожекторите повече от обикновено и сте важен ориентир за мнозина. Бъдете смирени и ще бъдете запомнени с добро.



Везни – Изправени сте пред препятствия, за които сякаш няма панацея. Работата ви днес се следи много повече от обикновено и се подлага на критична оценка. Не отлагайте и се заемете с предстоящите проблеми, преди да станат още по-големи.

Скорпион – Дори в момента да ви се предлагат най-примамливите предложения как да инвестирате парите си за максимална печалба, по-добре е да изчакате и да видите как ще вървят нещата. Или не знаете всички факти, или ще има пречка, която може да ви изненада, а може и лошо стечение на обстоятелствата да провали инвестицията ви.

Стрелец – Кипите от енергия и желание за движение, която определено трябва да приложите на практика. Работата в екип днес е лесна и ползотворна. Забележимо привличате хората и ако държите очите си широко отворени, може да намерите човека, когото търсите (или който ви трябва).



Козирог – Вие сте неудържими в момента. Чувствате се изключително комфортно в собствената си кожа. Не бива обаче просто да приемате здравето си за даденост. Погрижете се за него да му отдадете необходимото и дължимото.

Водолей – Във вашата социална среда в момента се задават много малки гръмотевични бури. Приятели, колеги или членовете на семейството ви карат да се чувствате омаловажавани или дори да влизате в битки с тях. Може би днес ги затрупвате с вашите желания и нужди?

Риби – Дълго лелеяна мечта дреме дълбоко във вас и има нужда да бъде „целуната“, за да бъде събудена. Бъдете инициативни и смели. Едва ли ще имате по-добра възможност, защото ще почувствате повече енергия и устрем от всякога.

Четете още: Годината на Черния воден заек ще донесе огромни премеждия на тези 6 зодии