Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раците ще бъдат състрадателни към другите, шанс за парична печалба при Козирозите

През този период се препоръчва да отделяте време на вътрешното си състояние, да се отървете от илюзии или страхове.

Овен – Слънцето навлизайки в знак Дева ви прави много ефективни и целеустремени. Във всеки случай можете да съсредоточите енергията си в една точка, но тази способност вече е съчетана с обективност и спокойствие. Днес вземате добри решения.

Телец – За представителите на вашия зодиакален знак, естетиката и удобната домашна среда са от голямо значение. Може би е време да актуализирате обстановката, да направите козметични ремонти или да смените мебели в хола?

Близнаци –Можете да имате плодотворен ден, ако успеете да се съсредоточите върху текущите дела. Съществува риск от разногласия на работното място и това може да бъде избегнато само ако запазите самообладание.



Рак – Незначителните конфликти и спорове са също толкова съществена част от живота, колкото и споделената радост. Важното е двете да са в баланс. Вашето състрадание и желание да служите на другите може да се увеличат.

Лъв – Зеленоокият дявол на ревността днес може лично да ви посети. Тези, които са сами, могат поне да въздъхнат с облекчение сега: това не ги засяга. За щастие, подозрението ви може да се окаже неоснователно дори за живеещите във връзка.

Дева – Слънцето навлизайки във вашия знак Дева бележи началото на период, който ще бъде наистина печеливш и успешен и обещава добро развитие във всички области! Ако сте необвързани, вашето излъчване сега е много силно и може да привлечете точно подходящия партньор.



Везни – Днес може да имате неприятен разговор с някого. Може би някои ваши грешки ще излязат наяве или обратното - да разкриете грешките на някой друг. Въпреки това обичайният ви такт и способност за компромис ще ви помогнат да преодолеете трудностите.

Скорпион – Не е изключено днес вашите действия да имат импулсивен характер. При решението на въпросите, които ви предстоят, се опитайте да призовете на помощ интуицията си, която ще ви подскаже най-правилното за момента решение.

Стрелец – Вашите решения трябва да са резултат от размисъл, защото ако си позволите да бъдете увлечени от импулсивност, нещата могат да тръгнат по различни начини, отколкото сте предвидили и можете да преминете през неудобни ситуации.



Козирог – Днес съдбата ви среща с познат, когото не сте виждали отдавна. Една случайна среща може да доведе до неочаквани резултати. Можете дори да спечелите нова работа или допълнителен източник на пари. Прекарвате вечерта в много добро настроение.

Водолей – По-добре запазете всичките си преценки за себе си, защото в следващия момент лесно може да се окаже, че грешите. Въпреки факта, че сте много заети, не забравяйте за личния си живот, така че половинката ви да не ви упреква за липсата на внимание.

Риби – Имате емоционален ден. Дали тези емоции са положителни или отрицателни също зависи малко от вашето настроение. Ако усещате, че последното ви завладява, опитайте някаква техника за релаксация или слушайте музика или гледайте хубав филм.

Четете още: Как ревнувате според зодията си