Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Среща или разговор очаква Скорпионите, Рибите да си дадат почивка с любимите си хора

Днес не трябва да започвате нови неща и да правите нещо важно, тъй като енергията на деня е неблагоприятна. Предимно почивайте!

Овен – Бъдете отворени към развитието на деня и не позволявайте на възможностите да прелитат покрай вас. Вашата импулсивност може само да влоши нещата и да ви постави в ситуация, в която по-късно да се чудите за какво ви е било нужно всичко това.

Телец – Загрижени сте за ежедневните си задължения. Най-добре изглежда ще ви е у дома, в познатата семейна среда. Ограничете външните контакти, но все пак можете да поканите скъпи приятели на гости.

Близнаци – Необходима е почивка и дори специализирани грижи за подобряване на общото състояние на организма. Предизвикателствата на околните ще ви накарат да се замислите за много неща. Откажете се от неподходящите контакти и ситуации!

Рак – Много е важно да сте във връзка с чувствата и интуицията си, които безпогрешно ще ви водят в посоката, в която трябва да вървите. В областта на любовта избягвайте всякакви спорове и изясняване на отношения или други въпроси.


Лъв – Денят може да донесе известни спънки в плановете ви. Бъдете точни, но и гъвкави, за да можете веднага да реагирате, ако работите ви се променят днес поради закъснения. В любовен план малко потискате емоциите си.

Дева – Внимавайте: един лош ден или просто лош момент може да създаде впечатлението, че целият ви живот е безсмислен. Не отхвърляйте топла усмивка и протегната ръка насреща ви за помощ.



Везни – Не влизайте в краткотрайни връзки, това няма да ви направи щастливи, напротив, само ще ви изтощи емоционално. Търсете истинската любов, тя е по-близо до вас, отколкото можете да си представите.

Скорпион – Среща или разговор с приятели в края на тази седмица е добра идея, само ако можете да запазите спокойствие. Спазвайте баланс във всичко. Отделете време за възрастните си роднини, погрижете се да нямат проблеми, осигурете им нужната подкрепа.

Стрелец –Избягвайте местата с много хора, ограничете контактите. Днес енергията е негативна. Поради различни манталитети могат да възникнат разгорещени дискусии и спорове. Ако спазите това условие, денят ви може да е успешен.



Козирог – Заниманията провеждани заедно с децата, любими хора, са най-подходящи този уикенд. Въпреки че е възможно да срещнете съпротива от тяхна страна, защото искат нещо съвсем различно от това, което предлагате, имате шансове в крайна сметка да ги убедите да приемат вашите предложения.

Водолей – Домакинските задължения са приоритет в края на тази седмица. Възможни са разгорещени разговори с членовете на семейството, на базата на това, че вие искате нещата да се правят по определен начин, а другите искат нещо съвсем различно.

Риби – Бъдете много внимателни и подбирайте всичко, защото има аспекти, които ви засягат или които могат да ви дестабилизират емоционално. В почивните дни си почивайте у дома, сред любимите хора.

Четете още: Кои храни да изключи всяка зодия, за да отслабне през 2023 година