Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телците ще са претоварени, добри новини за Скорпионите

Възползвайте се от засилената енергия на деня и решете всички нееднозначни и сложни въпроси. Добре време за повишена активност в действията.

Овен – Имате достатъчно енергия да преодолеете всички възникнали трудности и пречки, и възнамерявате да започнете да правите нови неща. Добро време за любов, но оставете настрана безполезните изисквания, които усложняват всичко.

Телец – Днес е възможно да почувствате липса на енергия от претовареност и отговорности. Любовта не преминава през най-добрия си момент и може да се почувствате разочаровани ... но горе главата, идват по-добри времена.

Близнаци –Днес трябва да се погрижите за толкова дреболии. В личен план нещата изглеждат относително спокойни. Подкрепата на близък човек до вас ще ви насърчи да не се отказвате от плановете си. На път е ваше желание да стане реалност.



Рак – Денят има благоприятно влияние. Ще се почувствате изпълнени с жизненост, оптимистични, креативни... Имате способността да извличате положителната страна на всяко преживяване. Подходящо време за семейни съвместни мероприятия.

Лъв – На дневен ред стоят няколко важни въпроса, които ще трябва да решите. Опитайте се да бъдете възможно най-дискретни и да предприемете действия в точното време. Що се отнася до любовта и романтиката, изглежда трябва да поемете инициативата в свои ръце.

Дева – Вероятно ще откриете, че нещата всъщност не са толкова черни, колкото изглеждат през последните няколко дни. Дисциплината, организационните умения и малко актьорски талант са точно качествата необходими, за да е успешен денят.



Везни –Денят не е подходящ за драстични промени, дори ако сте ги планирали отдавна - най-вероятно всичко ще се окаже погрешно. Не трупвайте негативни емоции в себе си - днес те могат да се превърнат в неочаквана за вас експлозия на агресия.

Скорпион – Добрите новини ще пристигнат в подходящия момент. В любовта сте тайнствени и мистериозни и това засилва вашето магнетично обаяние. Един добър момент за хармонично проявление на емоции, чувства, чувствени инстинкти.

Стрелец –Един мистичен ден, който може да бъде изпълнен, ако пожелаете с много чувственост и любов. Вие излъчвате жизнерадост, оптимизъм и увереност, затова много хора предпочитат да са във вашата компания - само за да стоплят душите си с вашата енергия.



Козирог – Днес повечето от нещата ще ви се получават доста лесно. За да се чувствате добре, трябва да има баланс между работата и почивката. Не се притеснявайте, ако остане недовършено нещо, можете да го отложите за друг ден.

Водолей – Време е да живеете с по-голяма увереност и да прегърнете с ентусиазъм всяка промяна, която идва в живота ви. Направете си разписание на задачите. Не започвайте по няколко неща едновременно, в противен случай има риск да допуснете грешка.

Риби – Днес е важно да сте в емоционален резонанс с околната среда или хората, с които имате отношение. Успехът на взаимодействието с външния свят ще се определя от степента на спокойствие и нивото на доверие, които изпитвате.

Четете още: Тези 4 зодии се развеждат най-често. Няма смисъл да се жените за тях