Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, през август има шанс да се издигнете в кариерата си

Водолей – Скъпи Водолеи, през август подкрепени от отличния транзит на Юпитер в Овен, пред родените в първата десетдневка на знака ви се отварят нови преживявания, нови срещи, нови възможности. Проектите, които са били в застой, ще наберат скорост, време е да се възползвате.

Със сигурност ще имате силно желание да се развивате, да растете, да разширите обхвата си на действие, но също и преди всичко да съсредоточите енергията си само върху проекти и дейности, които ви карат да се чувствате наистина удовлетворени. Вашето интелектуално представяне е очевидно и това ви отваря вратите за израстване в кариерата ви.

В началото на месеца планетата Марс ще се присъедини към Уран, вашата управляваща планета, и няма да е лесно да управлявате някои емоции и сложни ситуации. Необходимостта да се чувствате свободни от привързаности и условия ще бъде много силна по време на този транзит, така че ще ви е трудно да се подчинявате на правила и ценности, чужди на вас.

Колкото по-гъвкави сте и отворени за промени, толкова повече транзитът ще бъде изразен по положителен начин, колкото по-твърди и неподатливи бъдете, толкова повече Уран ще покаже своята разрушителна и недобронамерена страна. Тъй като сте толкова неспокойни, физическата активност може да бъде вашият спасителен клапан. Може да създадете образ на нестабилна личност, което също е вярно. Но в този случай да бъдете по-активни от обикновено.

Август е месец, в който ще почувствате силен вътрешен натиск, който ще ви тласне да мислите как да обновите/промените всички ситуации в живота си, които вече не чувствате като „свободен избор“.
В любовта възможните конфронтации или блокажи са неизбежни. Марс ще е на лице, което означава, че импулсите ще са доста чести. Който не желае да следва темпото му, няма да пести усилия, за да продължи по пътя си.

Четете още: 5-те зодии с най-силно развита емоционална интелигентност