Автор
Ива Петрова

155-килограмовата Тес Холидей показа дневното си меню, което стига за цял полк

Още от детството ѝ за пищният модел Тес Холидей, която днес се гордее с пухкавите си форми, слабостта е била неизвестно понятие.

Като ученичка момичето тежало 80 килограма, поради което Тес била редовно тормозена от съучениците си. Дори в семейство Холидей непрекъснато я упреквали, че яде много. Опора бъдещата манекенка намерила единствено в лицето на собствената си майка. Именно тя посъветвала дъщеря си да опита късмета си в модната индустрия.

Чаровната Тес се вслушала в препоръката на майка си, благодарение на което днес младата жена е сред най-популярните плюс сайз модели по света.

Феновете на модела с големи размери отбелязват, че тя пълнее с часове. Освен това се притесняват, че 155-килограмовата Холидей може да развие сериозни здравословни проблеми, които дори да доведат до смърт.



Но самата моделка не вижда никакви проблеми в това. Тя смята, че изглежда перфектно и определено не трябва да отслабва. Затова 37-годишната Тес изобщо не спазва и диета.

Звездната поничка публикува в мрежата няколко снимки от дневното си меню. На първото фото се вижда нейният обяд. В него присъства кутия с 20 понички, предястие от печени зеленчуци, киноа, боб, авокадо, билки и краставици, парче черен хляб и шоколадов шейк с бита сметана.



Всичко би било наред, но порциите се оказват толкова огромни, че би било напълно възможно с толкова много блюда на масата да се нахрани най-малкото едно тричленно семейство.

Храненето на Тес не свършва дотук. За вечеря моделът похапва малко. На кадъра, която Холидей сподели пред феновете си, се вижда дълга дървена дъска с красиво наредени върху нея плодове, зеленчуци, ядки, колбаси и... чипс.



На пръв поглед изглежда, че пухкавата красавица наистина се храни правилно, но ако се вгледате внимателно, в диетата непременно ще има и продукти от типа фаст фууд. Да не говорим за количеството.

„Къде побира всичко това?“, „Тя трябва да яде по-малко. Особено чипс“, „С този начин на живот тя може да умре от затлъстяване“, коментират фенове.

View post on Instagram
 

Четете още: Нели Хаджийска просто се стопи с житния режим на Дънов