Никол Шерцингер е една от мацките, които перфектно успяват да поддържат добрата си форма.

Шоколадовата певица от Pussycat Dolls в момента е една от звездите в американското риалити „Dancing With The Stars” и продължава да очарова публиката с атлетичното си тяло.

31-годишната звезда, която има връзка с по-младия пилот от Формула 1 Люис Хамилтън, беше наречена „пума“ на дансинга.

Преди по-малко от 2 години Никол сподели в интервю, че не вярва в диетите и обича да си хапва от всичко. Но не пропуска тренировка във фитнеса.

В началото на тази година обаче тя си обеща да спре шоколада, тъй като има истинска зависимост към сладкото изкушение.

Диетата

Котенцето признава, че прекалява с какаовите сладкиши и понякога пропуска полезни неща, за да спести калории.

Хранителният режим на Шерцингер зависи най-вече от заетоста й през деня – понякога хапва по 5 пъти дневно, друг път наваксва с вечерята след полунощ.

Сега, като участничка в танцувално риалити, изразходва огромно количество енергия и следва по-балансирана диета. Набляга на полезни омега мазнини, бавни въглехидрати през деня и бързи около изтощителните си тренировки, както и обилно количество протеин.

Наскоро певицата сподели в ефир, че в момента може да се отдаде на любимото си изкушение – шоколада, защото танцува почти по цял ден.

Тренировката

С присъединяването си към Pussycat Dolls, танците се превръщат в любимо и задължително занимание за Никол.

За да може да пее и танцува едновременно, се изисква сериозна физическа издръжливост, както и отличен контрол върху дишането.

Певицата владее тези неща, но й се налага да ходи и на фитнес, при това редовно.

Тренира с персонален инструктор 4-5 пъти седмично в зависимост от програмата си. В залата работи предимно с тежести, защото най-често танците в останалото време са й достатъчни кардио занимания.

Обаче обожава да плува, особено в океана, а посещава и часове по йога, за да успокои топката в напрегнатата си програма.