Първото кафене за кучета отвори врати в Гърция: Сладкиши без захар и безкофеинови напитки

28 март 2023 | 15:16
1501
1
Снимки: Freepik, Twitter
1

В Гърция отвори врати първото кафене, предназначено специално и само за домашни любимци. Заведението се намира в столичния гръцки квартал Панграти, предаде гръцката национална телевизия ЕРТ.

Лаещите посетители ще могат да се насладят на коя от коя по-вкусни тортички и други лакомства без захар. Разбира се, в кафенето ще бъдат допускани и стопаните на косматите гости. 


Погледнати отвън, през витрината на кафенето, наредените зад нея кучешки деликатеси изглеждат като истински захарни изделия в сладкарница, но съдържанието им далеч не е това на сладкишите, предназначени за хора. Всъщност въпросните изкушения за домашни любимци включват сардини, рожков, пилешко месо и др.

Четириногите клиенти ще могат, освен с апетитни вкусотии, да доставят радост на сетивата си и със специално приготвена за тях безкофеинова напитка, наречена „пафи“.

Скоро гостилницата възнамерява да добави към менюто си и прясно приготвена храна, разкрива Никос Царутас – един от собствениците.Той описва общността в Панграти като много добронамерена към животните. Той споделя и радостта си от реакцията на хората към това идейно начинание.

Българската столица също не остава по-назад що се касае до развлекателните места с хранителни съблазни за домашни любимци. В София могат да бъдат открити ресторанти, в които всеки собственик на куче е добре дошъл заедно с домашния си любимец.

Четете още: Трябва ли кучето да спи с нас в леглото? Ето какви са плюсовете и минусите


Още по темата

Коментари

1 Manolov
  26 май 2023 | 19:25 отговор
 

Земеделски и индустриален инвестиционен заем Ние сме банка, която предлага кредитни услуги за финансиране на различни ваши проекти в рамките на търговското земеделие и създаването на различни бизнеси. Предлагат се оферти от 8 000 евро до 5 000 000 евро с възможност за възстановяване на 2,5% лихва годишно. Свържете се с нас по имейл: (pacific-loan.service@outlook.fr) Чрез WhatsApp на номер: +33 745 550 314 благодаря ви, чакам да ви прочета много скоро

 

Добави Коментар