Автор
Кристина Кирова

Най-накрая се издаде: Дженифър Анистън разкри как е толкова красива на 54

Едни я намират за невероятно красива, други за не толкова красива, трети я наричат просто сладка. Но от които и да сте вие, със сигурност ще се съгласите с нас, че Дженифър Анистън определено знае как да посреща годините с достойнство и грижа за себе си. Малко жени могат да се похвалят с визия като нейната на 54 години.

И макар актрисата да не е от звездите, които вдигат шум около себе си и създават сензации, тя най-накрая разкри каква е тайната ѝ за красота. Всъщност, те са няколко, но идеята, която ги обединява е само една - ако се грижиш за себе си отвътре, ще сияеш и отвън.

По пътя на тази логика, Дженифър Анистън е поставила пълноценния си сън на първо място сред приоритетите си. За последното си интервю за списание InStyle тя признава, че в по-младите си години редовно е подценявала почивката през нощта. Според нея, много млади хора правят грешката да мислят, че могат да бъдат работоспособни и продуктивни през деня след 3 или 5-часов сън. Но с времето осъзнават, че стават все по-зависими от умората си.

И въпреки че се грижи за почивката си през нощта, Дженифър се отнася с огромно внимание към себе си в дните, в които се чувства уморена и недоспала. Избягва тренировките, когато не е имала качествен сън и не рискува да си причини травма. В дните, в които е отпочинала обаче, тя никога не пропуска спорта.

Това е следващата тайна - интензивното движение и поддържането на тялото в перфектна кондиция. Кой не би се съгласил, че тренировките са най-добрият начин да останеш млад и жизнен?

За кожата си Дженифър се грижи, като приема много, ама много вода. По този начин поддържа и метаболизма си.

А как избягва бръчките ли - с медитация и много спокойствие. Анистън изпълнява ритуали, с които отпуска тялото и ума си и по този начин запазва младостта си и презарежда.

И най-любимото ни - актрисата обожава солните вани и с удоволствие ги включва в рутината си.

Дженифър Анистън е известна сред колегите си в Холивуд като истински експерт по здравословен начин на живот. Актрисата приема присърце темата, след като родителите ѝ цял живот са били жертва на много вредни навици. Тя дори говори за баща си, който си отиде от този свят преди няколко месеца, като споделя искреното си учудване от факта, че е доживял до 89-годишна възраст с начина си на живот.

Четете още: Най-популярните пластични процедури по света