Автор
Ева Григорова

Кейт Мидълтън блесна във винтидж сако на Chanel!

В четвъртък принцът и принцесата на Уелс посетиха Copper Box Arena в олимпийския парк Queen Elizabeth, където участваха в събитие, наречено Coach Core, което тази година празнува 10-та си годишнина.

Изглеждайки зашеметяващо както винаги, Кейт удиви тълпата, облечена в семпъл черен панталон и красиво винтидж синьо сако от туид на Chanel.



Кралската фондация стартира програмата Coach Core през 2012 г. в отговор на бунтовете в Лондон и за да допринесе за наследството от Олимпийските и Параолимпийските игри в Лондон през 2012 г. От тогава насам независимата благотворителна организация е подкрепила над 750 млади хора в неравностойно положение, които биват записани на стаж при спортни треньори. Това им позволява да започнат кариера в спорта, да се включат отново в образованието и да повишат нивата си на физическа активност.



Сега благотворителната организация гледа напред към следващите 10 години, подкрепена от своите посланици, включително капитана на Манчестър Сити Стеф Хотън, 6-кратния олимпийски медалист Макс Уитлок, тенис легендата Джуди Мъри и популярния треньор по гимнастика Скот Хан.