Меган Маркъл показва все повече смелост, откакто официално е част от кралското семейство, също както правеше и майката на Хари - Даяна. Тя бе твърде дръзка и свободолюбива за времето, в което живееше и може би точно това търси синът ѝ в лицето на жената до себе си. Все пак, всяко момче търси дама, която да прилича на майка му, нали?

Като че ли за момента Меган е добре приета от известната британска фамилия, но не може да се отрече, че тя ясно прекрачва протокола със стиловите си решения. Преди няколко дни бившата актриса се появи на благотворително събитие със скандално къса рокля и смая околните със слабите си крака. А всички знаем, че не е прието кралска особа да бъде с дреха с толкова къса дължина. Но знаете ли, че това не е единствено правило, което Маркъл прекрачи с тази си визия? Принцеса Даяна и Кейт Мидълтън също неведнъж са се появявали с тоалети над коляното, но никога не са нарушавали други правила, свързани с облеклото. Ето какви ги сътвори Меган само за 3-4 месеца, след като стана херцогиня.

1.Показва голите си крака

Една принцеса винаги трябва да носи чорапогащник, но явно Меган не е фен на идеята и предпочита да показва тена си.

2.Облича рокли над коляното

Естествено, че не е прието кралицата или някоя от снахите ѝ да носят твърде къси рокли. Интересно как Елизабет II би коментирала това смело решение на Мег.

3.Облича се в черно

Обикновено кралските дами носят черно единствено и само, ако са в траур. Забелязали ли сте колко цветни тоалети има кралицата? Меган обаче често залага на мрачното черно, може би просто ѝ е любимо.

4.Носи панталони

Нейно Величество предпочита дамите в семейството да носят поли и рокли по важни събития, но Меган няма намерение да се съобразява с този факт.

5.И рамената си показа

Още през юни Меган предизвика недоумение в обществото, тъй като смело показа рамената си, застанала редом до Кейт Мидълтън, която бе заложила на далеч по-строг тоалет.

Четете още: 5-годишно момиченце покори британския Vogue (Снимки)