Автор
Антония Дамянова

Взрив от сексапил и блясък: 10-те най-разголени и провокативни рокли на фестивала в Кан 2023

Първият ден от 76-то издание на фестивала в Кан 2023 зашемети наблюдателите с уникалния си моден спектакъл на червения килим. В светлината на прожекторите редица звезди приковаха погледите с тоалетите си и предизвикаха фурор със своето екстравагантно и смело излъчване.

Ето ги и тях – 10-те най-секси и разголени рокли, които внесоха невероятна енергия и провокация на тазгодишното откриване на фестивала в Кан.

1. Наоми Кембъл



Наоми Кембъл буквално избухна на червения килим. Черната пантера крачеше по обичайния си начин, събирайки с удоволствие погледите на папараците. Красавицата изглеждаше изключително впечатляващо и доста секси в рокля със сребристи пайети с разголени ръце и дълбоко деколте.

2. Алесандра Амброзио



Алесандра Амброзио по нищо не отстъпваше на цветнокожата си колежка и също заложи на блясък и сексапил. За събитието тя бе избрала блестяща лилава рокля с пайети и дълбоко деколте, но наличието на качулка я отличаваше от образа на Кембъл. Дълбокото си деколте Амброзио беше подчертала с голяма дълга огърлица.

3. Катрин Зита-Джоунс



Визията на Катрин Зита-Джоунс се оказа една от най-провокативните. Деколтето беше толкова дълбоко, че едно неудобно движение можеше напълно да разкрие гърдите на актрисата.

19-годишната ѝ дъщеря – Карис Зита-Дъглас, по нищо не отстъпваше на звездната си майка, облечена в бяла полупрозрачна рокля с тънки презрамки и флорална апликация на гърдите.

4. Фарнуш Хамидян



Изглежда Фарнуш Хамидян надмина абсолютно всички по екстравагантност. Освен деколтето, което едва прикриваше зърната на моделката и почти стигаше до пъпа, материята на тоалета се оказа доста прозрачна. През нея можеше да се види почти всичко...

5. Еша Гупта

Роклята на Еша Гупта може да се нарече почти един от най-голите тоалети на церемонията. Индийската актриса беше заложила на доста провокативна визия с прозрачен бюст и екстремна цепка на бедрото, която показваше дори повече, отколкото трябваше.

6. Пом Клементиев

Пом Клементиев бе заложила на латексова лилава рокля, която бе украсена с прозрачен корсет и дълбоко деколте. Не е изненадващо, че мнозина оцениха този образ за доста предизвикателен.

7. Фредерик Бел



Френската звезда Фредерик Бел също не отказа на екстремното деколте. То стигаше почти до пъпа и съвсем леко прикриваше гърдите на актрисата.

8. Виктория Хърви

Виктория Хърви не само облече рокля с отворено деколте и цепка на бедрото, но и избра и полупрозрачна материя. Всички присъстващи ясно можеха да видят под нея бельото на модела.

9. Ел Фанинг

Ел Фанинг изглеждаше зашеметяващо в рокля на цветя с отворено деколте и блестящ корсет. Сексапилната ѝ пола изглеждаше така, сякаш нямаше нищо по актрисата.

10. Роми Стрийд

Моделът Роми Стрийд бе прекалила с блясъка и пайетите с роклята на дизайнерката Alberta Ferretti.

Четете още: Не е за вярване: Ким сподели брутално видео за Деня на майката