Автор
Ева Григорова

Помните ли сладката Мег Райън? Никога няма да я познаете след толкова пластични операции!

Мег Райън, 61-годишната американска актриса, се появи на прожекцията на документалния филм на Майкъл Дж. Фокс, Still в Ню Йорк.

Визията на звездата от “Безсъници в Сиатъл“ подхраниха слуховете, че си е направила допълнителни пластични операции, нещо което тя винаги е отричала.

Райън, който се беше появявала пред камерите от ноември 2021 г., позира с приятелите си, включително Бил Мъри и Елвис Костело.

Документалният филм, съчетание от документални и архивни елементи, описва житейския път на Майкъл Дж. Фокс със собствените му думи, от израстването му в канадска военна база до постигането на звездна слава през 80-те години в Холивуд.

Той също така описва личното му пътуване, включително годините, последвали тайната му диагноза с болестта на Паркинсон, с която той се сблъсква едва на 29 години. Мег Райън подкрепи филма на своя приятел на прожекцията, която беше пусната по Apple TV+ на 12 май.


Мег Райън винаги е отхвърляла слуховете за външния си вид. Тя каза в интервю за списание Porter през 2015 г. следното "Не обръщам много внимание, честно казано... Толкова е лесно да се съди. Представете си да сте хейтър, колко глупаво."