Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвовете ще им се родят нови идеи, добри вести ще зарадват Стрелците

Препоръчва се да бъдете щедри към хората - да давате подаръци, да отговаряте на агресията със сдържаност и доброта.

Овен – Днес лесно можете да попаднете в центъра на вниманието, тъй като сте забавни и креативни! Късметът ще е с вас в това, което правите! Свободните представители на знака е нужно да си отваряте очите, защото се навъртат около вас интересни личности.

Телец – Днес ще са ви нужни по-интелигентни маневри, за да можете да постигнете желания резултат. Ако сте в постоянна връзка, денят може да ви изправи лице в лице с нерешени проблеми в отношенията ви.

Близнаци – Днес някои от вас ще се почувстват като възродени. Вълнуващ флирт, емоционално послание или любовно признание може да ви зарадва! Някой проявява истински интерес към вас, дори да не го забелязвате в момента.



Рак – Не пренебрегвайте емоциите си, но в сътрудничество с вашата логика, бихте могли да постигнете много от вашите намерения! Някой ще успее да върне усмивката на лицето ви и денят ще премине сравнително добре.

Лъв – Днес ще бъдете привлечени от нови идеи. Старайте се да използвате своята позитивност по подходящ начин, за да постигнете резултатите, които желаете. Понякога сте толкова заети и забравяте, че в живота има и други важни неща.

Дева – Днес не е изключено да срещнете някой, който в бъдеще да ви стане много близък. Опитайте се да прогоните мрачните мисли и си дайте възможност да се отпуснете. Излезте с приятели. Малко забавление ще ви помогне да се почувствате много по-добре.



Везни –Свободните представители от вашия знак ще се почувстват днес доста оживени, тъй като нещо ще събуди сетивата ви. Ще предизвикате интереса на лица от противоположния пол. Ако предпочитате, сами може да проявите инициатива.

Скорпион –Днес някой или нещо ще успее да ви възвърне увереността и самочувствието, които ви липсваха в предишните дни. Бихте могли да си прекарате приятно в компанията на приятели или любим човек.

Стрелец – Днес благодарение на Луната във вашият пети дом на любовта и творчеството излъчвате безгрижие и оптимизъм. Сега е идеално време за социализация и комуникация! Освен това е възможно да получите добри новини.



Козирог – Днес ще се радвате на доброто си настроение. Ставате неудържими в действията си, достатъчно гъвкави и нищо не може да ви се опре. Разсъжденията ви са правилни и ще вземете добри решения.

Водолей – Възможно е да ви е нервно и да се чувствате притеснени още от сутринта. Дайте си почивка, колкото е необходимо. Не можете да контролирате всичко, затова се съсредоточете само върху това, което можете да направите.

Риби –Хубаво е да сте отворени и търсете знаците, които Вселената ви изпраща. Бъдете нащрек, за да успеете да хванете навреме възможностите, които ще се появят. Освободете се от песимистични мисли и скоро ще се върне ентусиазмът ви.

Четете още: С тази евтина смес, акарите и миризмите от матрака ще изчезнат завинаги