Няма човек на земята, който да не таи в себе си някоя голяма своя мечта. И докато едни от нас бленуват за принца на бял кон, други просто търсят уют и хармония в семейните отношения. Трети пък се целят към върховете на славата и бляскавата кариера. Свят широк, хора разни, мечни разнообразни. Ето обаче каква съкровена мечта е присъща на всеки зодиакален знак според астрологоческите изчисления:

Овен

Овенът изпитва силна жажда към екстремните преживявания. Той мечтае за тръпка и приключения, за разтърсващи усещания и адреналин.

Телец

Телецът е знак на комфорта и и охолния живот. Той копнее за лукс и великолепие. За блясък, уют и благосъстояние, което ще го откъсне и спаси от ежедневните грижи и работни задължения.

Близнаци

Близнаците са жадни за знания. Те мечтая за време, в което да имат възможност да се докоснат до непознати и интригуващи за тях вселени на познанието. Тяхната цел е да надграждат себе си все повече и повече.

Рак


Раците са обсебени от мечтата си по семейното щастие с мъж, който ежедневно ще ги вдъхновява и ще ги кара да се чувстват обичан, желани и защитени. Те са изключително претенциозни към всеки мъж, който срещнат, затова и непрекъснато търсят онзи човек, на когото биха се доверили доживот.



Лъв

За Лъвовете да бъдат център на вниманието е от изключително значение за тяхното самочувствие и самоувереност. Те желаят винаги да бъдат обожавани от околните и полагат необходимите грижи и усилия, за да привличат и задържат интереса на околните към своята царска особа.

Дева

Девите са емпатите на зодиака. Те ценят у другите качества като състрадание, съчувствие и толерантност. Затова не понасят да бъдат в компанията на онези, лишени от тях.

Везни

Ако има нещо, за което Везните най-много мечтаят, е спокойствието и хармонията. Затова тихите и безлюдни кътчета за тях са най-мечтаната дестинация, където зажаднялата им за отмора душа да отпочине най-пълноцено.

Скорпион

Скорпионите се отличават с буйните си страсти и неукротим темперамент. Затова те жадуват за разтърсващи емоции и изобилие от преживявания.

Стрелец

Стрелецът жадува за вярност и преданост. Затова качества като честност, лоялност и доверие са сред първите в листата с изискванията му към хората, които го заобикалят, независимо дали става въпрос за партньор, приятели или колеги.

Козирог

Козирозите са знак на амбицията. Тяхната мечта е винаги да преследват успеха и стабилността. Затова и постоянно са целеустремени и след постигането на една мечта, започват да преследват друга.

Водолей

Уважение. Това е, за което Водолеят най-страстно мечтае през целия си житейски път. Уважение към самия себе си, уважение между хората, и уважение, с което той винаги се старае да се отнася към другите.

Риби

Рибите са обладани от устрем към свободата. Тяхната най-голяма мечта е да счупят всякакви окови и ограничение, сковаващи жадния им за свобода и независимост дух.

Четете още: Вижте кои представители на зодиака ще притежават суперсила през идващата 2022-ра