Вики Бекъм с черни токчета в бялата солена пустиня на Камарг (Снимки)

Виктория Бекъм се превърна в истински магнит със смайващата си поява на Седмицата на модата във Франция.

Бившата спайска и настояща дизайнерка беше част от сензационното кинематографично дефиле на Jacquemus, което се проведе близо до крайбрежния град Арл в Южна Франция.

View post on Instagram
 


За модния спектакъл дизайнерът Симон Порте бе избрал изключително интересна и нетрадиционна локация, а именно на ветровита солена равнина в близкия Камарг, което даваше реалното усещане сред гостите, че точно до тях се разбиват вълните.

За красивото шоу на открито съпругата на Дейвид Бекъм бе заложила на шикозен къс блейзър с отпуснато рамо. Настанена на импровизирания първи ред, тя отново напомни за своята класа и умение да впечатлява.

Шармантаната визия 48-годишната Бекъм бе допълнила с черна минирокля от прозрачна дантела, а черни чорапогащи и черни токчета придаваха на ансамбъла особен чар и сексапил.

Очите си Вики бе скрила зад чифт силно затъмнени слънчеви очила.



Колкото и шеметно да изглеждаше обаче, тоалетът безспорно беше в пълно противоречие на мястото, на което събитието се провеждаше. Токчетата ѝ често потъваха в пясъка. Хълмистият и пясъчен терен се оказа истинско предизвикателство и за моделите, свикнали да се разхождат по специално изградени подиуми.

Особен интерес сред гостите предизвика сватбената колекция на Симон Порте, която той представи на събитието преди собствената си сватба по-късно тази година.

Освен Виктория Бекъм сред звездните гости на шоуто бяха и френският актьор Венсан Касел със съпругата му Тина Кунаки. 25-годишната актриса изглеждаше фантастично, облечена в прозрачна черна рокля с гол гръб и изрязани детайли. Касел бе заложил на небрежно-елегантен ансамбъл, състоящ се от бяла риза и сини дънки.



Другата знаменитост на дефилето беше Джорджина Родригес. 28-годишната аржентинка беше без половинката си Кристиано Роналдо, който след съвместната им почивка в Майорка, се е завърнал в лагера на Манчестър Юнайтед.

Тя също носеше черна рокля, впита по тялото ѝ и с цепка отзад.

Четете още: Меган Фокс стана розова блондинка (Снимки)