Автор
Woman.bg

8 холивудски легенди, чиято кариера започна от порното

Каквото и да ви казва всеки, едно е ясно – всеки гледа порно. А знаете ли, че кариерата на някои от най-известните холивудски актьори започва именно от филмите за възрастни.

Вижте кои са те:

1. Дейвид Духовни

Чаровникът от „Досиетата X” невинаги си е партнирал на екрана с Джилиан Андерсън в търсене на засекретени документи и същества от друга галактика. Той перфектно влиза в ролята на разказвача Джейк Уинтърс, който подканва различни жени да пишат писма за любовните си афери в еротичната класика „Дневниците на червените обувки“.



2. Мат Лебланк

Джоуи от „Приятели“ също има роля в „Дневниците на червените обувки“. Там той се превъплъщава в изкусителния велосипедист Кайл.



3. Джeки Чан

И преди да го осъдите несправедливо, в негова защита ще кажем, че той е участвал в доста софт еротични филми за възрастни, тъй като по онова време (преди 30 години) този жанр е бил доста консервативен все още.



4. Хелън Мирън

Да, правилно прочетохте. Точно тя и няма никакви угризения към днешна дата, че е показaла всички свои прелести в еротичната драма „Калигула“. „Там всички бяха голи“, споделя актрисата пред сп. People, “Единственият вариант да се чувстваш неудобно беше, ако си облечен по време на снимките“.



Четете още: Най-неудобните разговори с майка ти

5. Силвестър Сталоун

Още преди да се превърне в легенда, Сталоун е припечелвал скромни суми от своите роли. Тогава му се е наложило да участва в продукции като „Италианският жребец“, за да може да се издържа. „Бях на ръба на бедността тогава“, спомня си Сталоун, „Трябваше или да участвам в този филм, или да обера някой“.



6. Саша Грей

Саша Грей е професионална порно актриса със солидна филмография от хард порно зад гърба си. Наред с това свое амплоа талантливата красавица участва в известни телевизионни продукции, какъвто е например сериала „Антураж“.



7. Джеймс Дийн

Преди да изгрее на големия екран в „Каньоните“, където си партнира с Линдзи Лоан, Джеймс Дийн участва в не толкова престижни филмови проекти.



8. Сибел Кекили

Ако сте от феновете на „Игра на тронове“, няма как да сте пропуснали актрисата, която играе любовницата на Тирион Ланистър – Шае. Ролята й във филма е на бивша проститука и иронично самата Сибел е участвала в немалко германски филми за възрастни. Класика в жанра, нали?