Дейвид Бекъм чака 13 часа да се сбогува с кралицата, отказа специален достъп (видео)

17 септември 2022 | 19:11
17306
2
снимки: Getty Images, Instagram
2

Стотици хиляди скърбящи англичани продължават да се редят на опашка пред Уестминстърското абатсво, за да се сбогуват с кралица Елизабет Втора. Сред тях има и популярни личности, които обаче могат да се възползват от специален достъп, където чакането е далеч по-малко. 

Вчера Дейвид Бекъм беше забелязан на опашката, но се оказа, че той е отказал по-бърз специален достъп. Той прекарал цяла нощ в похапване на чипс, понички, бонбони, сандвичи и кафе, докато се реди сред другите опечалени в продължение на цели 13 часа.

Припомняме ви, че футболистът беше много уважаван и ценен от Нейно Величество - той бе награден с OBE от покойната кралица през 2003 г. и доведе баба си и дядо си на церемонията, защото те "бяха тези, които наистина ме възпитаха да бъда голям роялист и фен на кралското семейство", каза той пред репортери, докато беше на опашката.

Феновете се обърнаха към социалните медии, за да аплодират решението на пенсионирания футболист да се присъедини към обикновените хора в очакване на неговия ред, за да преминат край ковчега на кралицата, вместо да прескача опашката, пише Dnes.bg

Четете още: Кралското семейство е в шок: Арестуваха мъж до ковчега на Елизабет II (видео)

 


Още по темата

Коментари

2 Джон Ленън
  18 септември 2022 | 06:49 отговор
 

А аз направо ѝ отказах "благородническа" титла, защото не желая да ближа ташаците на рептилите. Моето символ-верую е като Ботевото!

 
 
Ани Борисова
20 септември 2022 | 11:35

Цървулите като теб не заслужават да дишат прахта на личности като Кралицата. Повръща ми се от патриотарщината, която се насажда в нашата страна. Неграмотни комплексари развяват знамето, татуират си Левски и Ботев на напомпаните гърдаци,крещат колко велика е България, а не сапрочели една книга на български автор и пишат на абсолютно неграмотен бъргарски език.

1
  17 септември 2022 | 22:12 отговор
 

Тоя е луд

 

Добави Коментар

Най-четени