Емили се разделя с тротинетката, ще яхне мотор

31 август 2022 | 14:20
4143
5
снимки: Instagram
5

Емили Тротинетката, както вече я наричат мнозина след смелите ѝ изяви на магистрала "Тракия", а след това и на Околовръстно шосе, се разделя с превозното средство, с което като по чудо не пострада сериозно. Но ако мислите, че това ще сложи край на всичко, всъщност не. Даже изглежда, че ще стане още по-страшно, защото на мястото на тротинетката, Емили и Тихомир са решили да дойде мотор.

Новината беше съобщена лично от транс двойката с няколко поста, като в единия стана ясно, че тротинетката се продава за 7000 лв или срещу мотор с определени характеристики. 

"Любимото ми хоби приключва, заради безсилието ми да се справя със закона", с тези думи Емили съобщи, че се сбогува с легендарната си тротинетка, която с Тихомир са купили едва преди 3 месеца. За щастие, тя съобщи още, че вече няма да я видим на магистралата с опасно за там превозно средство и поднесе извиненията си към всички, които са били възмутени от действията ѝ на пътя:

"От Емили : Ще съобщя една неприятна за някои хора новина, но за някои хора - хубава новина!

Извинявам се искрено на всички хора, които са били възмутени и притеснени от моите постъпки с тротинетката!

Държа да споделя пред цяла България, че вече няма да ме видите да летя по магистралите!
Бъдете спокойни!!!
Много Извинявайте за простотиите, които върших на пътя!От Днес ( 30.Август.2022 ) официално приключвам с карането на тротинетка по автомагистралите, околовръстното и големи столични булеварди!
Тоест вече няма да карам тротинетка, защото явно в България и в много държави е проблем да имаш мощна електрическа тротинетка!
Решението го взех окончателно, след като днес бях привикана за пореден път в Столичния КАТ, относно карането ми по главни пътища и магистрали!
Първо ме викаха в КАТ на 29 юли, за това, че карам по околовръстното и ме глобиха 50 лв. и 150 лв.

После ме привикаха пак в КАТ на 25.август, за това, че съм паднала на Околовръстното в дъжда и уж съм блокирала движението, за което разбирате ли пак ме глобиха с 50 лв. и 150 лв.

И последно днес на 30 август ме привикаха отново, за това, че пак управлявам Ел. Тротинетка по големи булеварди и за това, че се предвижваме двамата с моят приятел Тихомир на тротинетката!
За което ме глобиха отново с 50 лв., 150 лв. и 100 лв.

Вече ми писна от всичко и се предавам! 
РЕШИХ ГО - Приключвам с тротинетката!
Жал ми е, мъчно ми е, но ще трябва този филм да приключи! 
От другият месец ще се записвам на курсове за мотор - категория А2 и на пролет вече ще се придвижваме с хубав пистов мотор!"

Четете още: Погребаха починалата родилка навръх рождения ѝ ден: едно бебе остана без майка, а виновни са...


Още по темата

Коментари

5 Някой
  05 септември 2022 | 17:10 отговор
 

Мислите ли че някой го интересува това нещо на какво щяло да седне. Ако иска и на майка си на п.... Да седне. Не занимавайте хората с тези недоразумения.

 
4 ,,,
  05 септември 2022 | 13:51 отговор
 

Къв закон ако имаше закон щеше да си в затвора вече, като потенциално опасна за околните на пътя. Лигавщините ти за събиране на внимание са базотговорни!

 
3 Читател
  02 септември 2022 | 09:57 отговор
 

Целокупният български народ се вълнува за тротинетката на Емили.

 
2
  31 август 2022 | 15:12 отговор
 

Питам се,какво ни интересува нас това същество ?Да бяхте писали за медалите по математика спечелени от българчета.Пълно падение сте!

 
1 Stamatis
  31 август 2022 | 14:52 отговор
 

Момичето с патка, яха на Тихомира мотора с двата коша! Двамата имат интелектуален дефицжит и психо отклонения, защо въобще ги показват?

 

Добави Коментар

Най-четени