Ето кои са петимата най-красиви мъже в света

29 януари 2023 | 00:14
6626
8
Инстаграм, Getty images
8

Реге-Жан Пейдж, станал известен с ролята си на херцог Дюк Хейстингс от „Бриджертън“, бе обявен за най-красивият мъж в света. Пластичният хирург Джулиан де Силва е измерил пропорциите на лицето му с помощта на златното течение и те съответстват на идеалните на 96,65 процента.

Хирургът обяснява, че технологията, с която се определят чертите на лицето е много полезна и ако човек е решил да прибегне до услугите на пластичната хирургия.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rege-Jean Page (@regejean)

"Реге побеждава в класацията, заради класически красивото си лице и великолепните кафяви очи. той има най-висок процент. Разстоянието между очите при него също е почти перфектно", казва Джулиан де Силва за Metro.

Второто място в класацията е за Крис Хемсуърт, а третото – за Майкъл Б. Джордан.

А след тях се нареждат Хари Стайлс и Джуд Белингам, който е професионален футболист.
 

При жените първото място е за звездата от „Убий Ева“ – Джоди Комер.


Още по темата

Коментари

8
  29 януари 2023 | 19:56 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 3200 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 
7
  29 януари 2023 | 17:15 отговор
 

Бе..... пълни глупости. Златното сечение е критерий в изобразителното искуство. В живота - няма нито същата стойност, нито същата функция.

 
6
  29 януари 2023 | 17:11 отговор
 

Критериите за красота са различни - по раса, по вкус, по епоха и никой не ги изразява в сантиметри или други мерителни единици. Това което е красиво за Африка, е неприемливо за Европа. Това което е красиво през Ренесанса, се приема като прекалено днес. Красивото през Барока , се смята за грозно през Сецисиона... Идеалът за красота в Индия няма нищо общо с този в Русия. Златното сечение е измислена схема на пропорционалност в скулптурата за ориентировка на творците, които се опитват да създадат някаква нормалност в изобразяваното човешко телосложение, като корекция към постиженията на праисторическите майстори. Но както знаем, чарът се крие в диспропорциите, в несъответствието с нормите, и често някои съвършенства отстъпват пред изненадите на малките несъвършенства, които печелят предпочитанията на оценителите...

 
5 Иван
  29 януари 2023 | 14:33 отговор
 

Чувал съм за топло течение, примерно Гълфстрийм, за бяло течение, израза "става течение", но златно течение не знам да има :)

 
4 Иван
  29 януари 2023 | 14:28 отговор
 

Да, казва се "златно сечение". И по няколко други начина, но главно така.

 
3 Дая
  29 януари 2023 | 13:15 отговор
 

СЕЧЕНИЕ!!!!

 
2 Мариана
  29 януари 2023 | 11:52 отговор
 

А не се ли казва “златното сечение”всъщност?

 
1 Иван
  29 януари 2023 | 11:46 отговор
 

Освен че показаните изобщо не са чак толкова красиви, няма такова нещо като най-красив или най-красива. Приятни черти да, но всичко друго е въпрос на чар. Също и на лично възприятие. А повечето красавци и красавици по списанията и в интернет са направо гротескни и смешни.

 

Добави Коментар

Най-четени