Семейство Бекъм и практичната външна тоалетна в имението им за 6 милиона паунда

27 януари 2023 | 10:56
18174
1
Инстаграм, Getty images
1

Дейвид и Виктория Бекъм са една от любимите ни светски двойки. Двамата имат наистина съвършен вкус, когато става въпрос за мода или интериор. Но ето че успяха да ни изненадат с едно свое архитектурно решение. Звездната двойка е решила леко да загърби изтънчеността и да заложи на удобството, като построи... външна тоалетна в имението си за шест милиона паунда.

Семйество Бекъм стигнали до идеята, след като забелязали, че гостите им се чувстват некомфортно, когато трябва да стигнат от градината до далечните вътрешни тоалетни.
 

Затова Дейвид и Виктория решили проблема с едно удобно и практично външно помещение, пише Bang Showbiz.
 

Двойката често прекарва времето си в красивия имот, който се намира в Чипинг Нортън, Оксфордшир, Англия. Семейството обича селския живот и времето, прекарано на открито. Често имат гости - приятели и роднини. Имението е много приятно - разполага с декоративно езеро, до което има и външна кухня с барбекю. Дейвид дори отглежда пчели.
 

 

Е, сега вече в двора има и външна тоалетна. Така, ако сте на гости на Бекъмови, няма нужда да прекосявате градината, тичайки. Източник на The Sun дори споделя: "Прекрасно е човек да има възможност да се усамоти сред природата и да прекара няколко мига със себе си на чист въздух, под звуците на птичите песни."Бившият футболен играч Дейвид и певицата и моден дизайнер купуват имението в Оксфордшир през 2017 г. Но The Sun добавя, че вече търсят друг селски имот, в който да прекарват уикендите си. А причина за това е шумът от трафика, причинен от гостите, идващи в близкия членски клуб Soho Farmhouse, пише dnesplus.


Още по темата

Коментари

1
  28 януари 2023 | 19:49 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 3100 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 

Добави Коментар

Най-четени