Автор
Антония Дамянова

14 сънища, които предвещават брак

Коя жена не мечтае за успешен и щастлив брак? Не пропускайте да се запознаете със сънищата, които ще ви подскажат дали големият ден предстои да настъпи скоро и за вас...

По време на нощния сън се сблъскваме с множество интересни образи, ситуации и обекти, които подсъзнанието ни ражда. Всички сънища са индивидуални и тълкуването им може до голяма степен да зависи от ситуацията и личните преживявания. Въпреки това има някои съновидения, които според изследователи експерти категорично могат да бъдат определени като знаци за предстояща сватба.

Делфини, зайци или лъвове

Ако по време насън пред вас изскачат зайци, лъвове и делфини, вие сте на прага на предстоящ любовен романс. Лъвовете са знак за начало на нова връзка, делфините - предвестници на щастлив брак, а белите зайци или мечката са лоялност и преданост от страна на любимия, което означава дълъг и успешен съюз.



Входна врата

Вратата за необвързаната/неомъжената жена е символ на големи промени в личния ѝ живот, а именно предстояща сериозна връзка или сватба.

Щъркел и гнездо

Гнездо насън символизира началото на нова връзка, а за несключилите брак обещава сватба и деца. Същото е вярно, ако сте сънували щъркел - бракът е близо!

Шоколадови бонбони

Да се наслаждавате на шоколад насън означава, че ви предстои да се впуснете в страстна романтична връзка. Но ако ядете торта, ще срещнете нечестен, подъл човек и със сигурност той няма да е героят от страниците на вашия любовен роман. Бъдете внимателни.

Пръстени, гривни и колиета

В живота различни скъпи бижута са знак за богатство. В съня - намек за предстоящ брак. Сред бижутата трябва да има кръгли предмети: колиета, гривни и, разбира се, пръстени . Шансовете са особено големи, ако в съня си носите бижу или пробвате пръстен на пръста си.

Предложение за брак

В случай че сънят не е резултат от ежедневните ви мисли за брак, тогава такъв в близко бъдеще със сигурност ще се сбъдне! Особено ако предложението за брак е направено с пръстен. Ако омъжено момиче е имало такъв сън, тогава това би било добър повод да се поинтересува от поведението на мъжа си. Може би той си има някоя друга?

Селскостопанска работа

Сънували сте, че сеете жито или косите трева - това също е знак за скорошен брак. Но ако в сюжета на вашия сън присъства чесън или друг лют зеленчук и вие гледате към него, това предвещава брак по сметка.

Булчински воал

Далеч невинаги сънищата директно показват какво ще се случи в действителност, но този случай е изключение! Ако, да речем, едно неомъжено момиче сънува, че се подготвя за собствената си сватба – избира воал, рокля, прическа, сватбата в реалния живот наближава!

Красиви обувки

Обувките са символ на нов етап от живота, а именно брак. Ако обувките са чисти, красиви и удобни, тогава бракът ще бъде щастлив и дълъг. Ако сте сънували нови обувки, които са ви твърде тесни или неудобни, това предполага обратното – очаква се бракът да бъде неуспешен.

Сватба на приятел

Този сън предвещава скорошна среща с бившия ви партньор и възобновяване на връзката. А в случай на успешно развитие може да означава и сватба. Между другото, ако сте сънували сватба с вече женен мъж, това е предупреждение да си имате едно наум.

Мъжки панталони

Изглежда странно, но е истина. Пробването на мъжки панталони насън означава, че в бъдеще ще споделите не само дрехите, но и съдбата си с любимия човек. Между другото сред другите неочаквани опции за сънища, предвещаващи брак, може да има... поява на брада върху лицето ви или купуването на килим.

Остров, заобиколен от вода

Ако сънувате, че сте на остров с любимия човек или насред бурна река, опитвайки се заедно да я преплувате, това е сигурен знак за предстоящ брак. Ако преминавате над река по моста, това означава, че съюзът между вас и любимия ще бъде силен и дълъг.

Дантела и коприна

Тъкането на дантела насън или бродирането на копринена възглавница също е знак за брак. Дори и никога да не сте го правили в живота си. Сънят сякаш ви намеква, че е време да се подготвите за нещо специално, а дантела или коприна говорят за приказността на предстоящото събитие.

Ягоди, моркови или домати

Всеки от тези продукти, видени насън, предвещава брак. Няма значение дали ще опитате всичко или просто щу му се възхищавате.

Четете още: Изневерявате насън? Ето какво означава това...