15 правила за успех от рожденичката Бионсе

Тя е една от най-големите и талантливи изпълнителки в историята на R&B и поп музиката. Кадифеният ѝ топъл глас докосва като шепота на морски вълни. Неведнъж е казвала, че това, което е на сцената, е коренно различно от нейната същност в живота. Осанката ѝ е горда като на древногръцка богиня. Има изумително красива коса и чаровна разтапяща усмивка. Никой не може да отрече величието на Бионсе Ноулс.

Бионсе е родена на 4 септември 1981 г. в Хюстън, Тексас. За първи път певческият ѝ талант е забелязан от учителката ѝ по танци Дарлет Джонсън, докато малката Би си тананикала с радиото някаква песен. Дарлет останала изумена от гласовите данни на ученичката си и развълнувано споделила откритието си с нейните родители.

За първи път на световната музикална сцена певицата се изявява като член на триото Destiny's Child. Не след дълго обаче групата се разпада, което поставя началото на бляскавата солова кариера на Бионсе.

View post on Instagram
 

През 2003 г. издава първия си самостоятелен албум „Dangerously in Love“, който заедно с първия сингъл от него „Crazy in love“, става номер 1 в класациите на списание „Билборд“. 

През 2008 г. сключва брак с хип—хоп изпълнителя Джей Зи, от когото ражда момиченце – Блу Айви Картър – през 2012 г. Същата година печели признание за най-красива жена от сп. „Пийпъл“, а в периода юни 2012 – 2013 г., Ноулс и Джей Зи оглавяват класацията на престижното сп. „Форбс“ за най-богатите двойки в света на шоубизнеса. По това време двамата са с общ доход от около 95 млн. долара.

В началото на юни 2017 г. Бионсе и Джей Зи приветстват на бял свят близнаците Сър и Руми Картър.

Освен като певица Бионсе се изявява и като актриса, автор на песни и продуцент. Носител е на множество музикални награди, а през април тази година певицата представи и първия официален трейлър на новия си документален филм. В лентата тя за първи път открехва завесата на своя личен и професионален живот, за да покаже цената на славата и грандиозния успех, който постига благодарение само и единствено на своя труд и талант.

View post on Instagram
 

В чест на днешната звездна рожденичка Woman.bg намери за вас 15 от най-силните и запомнящи се изказвания на Бионсе Ноулс за пътя ѝ към успеха:

„Ще има моменти, в които ще губите. Това ще ви направи по-силни, за да продължите с нови сили напред.“

„Бъдете смели! Винаги поемайте риск.“

„Пазете работата си и личното си пространство далеч от любопитните очи.“

„Не се старайте да бъдете любезни с всички край вас. Не всеки го заслужава!“



„Спрете да се самосъжалявате и се вземете в ръце. След всяка загуба следва победа. Работете здраво. Само тогава ще откриете пътя към успеха.“

„Дръжте главата си високо, но не и носа.“

„Целете се винаги нависоко.“

„Уважавайте постиженията на другите. Учете се от тях!“

„Твоята стойност се определя от теб самия. Не трябва да зависиш от някого, който ти казва кой си ти.“

„Запазете спокойствие в лицето на спора.“

„На първо място винаги поставяйте своето здраве.“

„Ако всичко беше перфектно, нямаше как да се научиш да израснеш.“

„Почувствах, че е време да подредя моето бъдеще, така че си поставих цел. Моята цел беше независимостта.“

„Най-съблазнителното нещо, което жената има, е увереността.“

„Не трябва да доказвам нищо на никого. Трябва само да следвам сърцето си и да се фокусирам върху онова, което искам да кажа на света. Аз управлявам моя свят.“