Автор
Весела Георгиева

Дами, ето 7 мъжки мечти, за които ние дори не подозираме!

Свикнали сме да мислим, че мъжете си мечтаят за красива жена с изящна фигура и секси деколте. Но не! Представителите на силния пол имат други мечти... Вижте какви!

Небрежна визия... Оформената прическа предизвиква у мъжа асоциациите за изключително педантична, строга и затворена жена, която не е свикнала да показва чувствата си. Но жената с небрежна прическа привлича мъжете повече от тази, чиято коса е старателно оформена. Между другото, за много мъже разрошената женска коса също е символ на страстно прекарана нощ. Това се отнася и за небрежната визия. Мъжете не харесват жени с перфектен грим.

View post on Instagram
 

Жената да го приема за неин защитник... Всеки мъж се чувства поласкан от факта половинката му да го приема за свой защитник и надеждна опора. В случая не е необходимо да правите самопризнания, достатъчно е да прегърнете любимия си, опирайки глава на рамото му. Някои жени осъзнават тази слабост на мъжете и понякога непременно се възползват от нея, за да получат желаното.

Жена, която ходи боса... Босата жена изглежда невероятно привлекателна в мъжките очи. Ако сте сред природата, не пропускайте възможността да му доставите това удоволствие. Не е задължително да сте на плажа. Същото може да се каже и за грациозните женски ръце с красив маникюр. Мъжете обичат да ги гледат и пипат. Жените, които знаят това, са най-желаните сексуални обекти за мъжете.

Леко закръглено коремче... Вероятно ще останете изненадани от този факт. За мъжете символът на красотата не е жена без грам мазнини по тялото си. Многобройни социологически проучвания потвърждават, че повечето мъже се вълнуват не от плочките на любимата си, а от нейно леко закръглено коремче. Може би всичко е свързано с мъжкия инстинкти и вътрешен копнеж за закръгленост и мекота, който изглежда на силния пол много по-женствен и привлекателен.

Почти без грим, но с лунички... Повечето мъже са съгласни, че липсата на грим прави жената по-нежна и привлекателна. Козметиката, особено когато се прилага в излишък, отблъсква мъжа. Освен това след като види половинката си без пластовете грим, мъжът може да остане разочарован. Докато при минималното използване на грим или пълната му липса се случва точно обратното. Ако той ви харесва с лек грим, това означава, че ви хареса и без никакъв грим. Дамите се опитват да се избавят от тях на всяка цена и дори не предполагат, че за повечето мъже луничките са изключително привлекателни. Според силния пол този недостатък придава ведрост и закачливо излъчване а лицето. В представите на голяма част от мъжете перфектната жена е именно с лунички по лицето.

Жена, която го хвали публично и първа го търси... Мъжете просто обичат похвалите. И особено когато те са от любимата жена, усещането е двойно по-приятно.

Жена, която сутрин се излежава в леглото и се разхожда по бельо у дома... Мъжете мечтаят за тази гледка и в случая няма никакво значение с какво е облечена любимата им. Мечтата на всеки мъж е да види любимата си да се разхожда из апартамента по бельо.