Автор
Кристина Кирова

Добре дошли у дома: Меган и Хари кацнаха в Лондон, ето как ги посрещна кралицата

След безброй спекулации и предположения дали Меган и Хари ще уважат юбилея на кралица Елизабет Втора, днес херцозите на Съсекс кацнаха в Лондон. Тържествата по случай 70-ата годишнина от управлението на Нейно Величество ще продължат до 5-и юни.

Принц Хари и Меган Маркъл пристигнаха във Великобритания, заедно с двете си деца Лилибет и Арчи. Това ще бъде първият път, в който дъщеря им ще се срещне с кралските си роднини, а за по-големия им син това ще бъде първото посещение в Англия след "Мегзит". Поводите за радост се увеличават, защото в събота Лилибет, която е кръстена на кралица Елизабет, ще навърши една годинка.

View post on Instagram
 

Определено Меган и Хари отново ще бъдат под светлината на прожекторите, въпреки че събитието е посветено на Нейно Величество и рекордно дългото ѝ управление. Преди дни херцозите отново бяха разкритикувани, тъй като мнозина заподозряха, че те ще спретнат любимия си стар номер, а именно да отвлекат вниманието изцяло върху себе си. А този път със сигурност съществува тази опасност, защото освен че отлетяха за Лондон (което изглеждаше почти немислимо след интервюто им пред Опра Уинфри), те ще запознаят дъщеря си с кралските ѝ роднини, а Англия за пръв път ще види Арчи от 3 години насам.

Друг любопитен факт около визитата на Меган и Хари е, че въпреки всички спорове и категоричното решение двамата да бъдат лишени от специална охрана, те все пак получиха такава още на летището при кацането си. И вероятно кралицата е склонила да се съобрази с желанието им, по-скоро за да предпази Арчи и Лилибет по възможно най-добрия начин. Кола е очаквала семейството на принц Хари на летището и вече е известно кое мясо им е отредено на празничната церемония.

Легендарният парад, когато в небето военните самолети ще "танцуват" в небето, оставяйки красиви цветни следи, ще бъде утре, но Меган, Хари, Арчи и Лилибет, както вече знаем, няма да имат място на балкона, откъдето Елизабет Втора и всички старши членове на семейството наблюдават. Те ще се насладят на красивия тържествен парад от друга тераса на Бъкингамския дворец и няма да имат водеща роля в събитието, за разлика от останалите си кралски роднини. Тази година единствено работещи членове на фамилията ще имат място на балкона до кралица Елизабет.

Четете още: Как пластичната хирургия осакати най-екстравагантната аристократка в света - херцогинята на Алба