Автор
Теодор Муховски

Грешки, заради които мъжът няма да се обади след първата среща

Жените често не са наясно с грешките, които правят, когато се срещат с мъж за първи път. Първата среща обикновено е решаваща за по-нататъшното развитие на връзката. Ако мъжът не се обади през следващите няколко дни, шансът да го направи става все по-малък. Жените често не са наясно с грешките, които допускат по време на срещата.

Ето кои са най-честите грешки, които те допускат:

Не спират да се ровят в телефона си

Ако проверявате телефона си през половин минута, нищо чудно момчето да не иска да продължи връзката с вас. Вместо да си прекарвате добре с него, за вас социалните мрежи явно са по-интересни. Ако искате да създадете впечатление, че сте много търсени, очевидно това не е начинът.



Прекалените комплименти и суперлативи не са здравословни

Ако го засипете с комплименти от горе до долу, момчето може да се почувства притиснато в ъгъла. Можете да похвалите облеклото му и цялостната му визия, но не трябва да прекалявате.

Да му изпратите съобщение веднага след срещата ви

Мъжете не обичат натрапчивостта. Така че, ако току-що сте прекарали няколко часа заедно, няма смисъл да му пишете подробно колко много сте се забавлявали.



Говорите твърде много

Чудесно е, ако се чувствате комфортно в неговата компания, но разкриването на всичките ви пикантни тайни още на първата среща никога не е добра идея. Научете се да контролирате повече това, което казвате.

Задавате грешни въпроси

Ако въпросът ви е последван от дълго и неловко мълчание, можете да сте сигурни, че нещо не е наред с него. На първата ви среща е най-добре да се придържате към битови и тривиални теми, които ще поддържат разговора постоянно, за да не зацикли и да не стане неловко и за двама ви.



Не предлагате да си разделите сметката

Ако сте традиционалисти, трябва поне да предложите кафе или десерт в замяна на това, че мъжът е поел цялата сметка в ресторанта или заведението. Това е хубав жест, който показва, че не искате да станете притежание на бъдещото си гадже.

Нищо не си поръчвате

Ако имате среща и не сте поръчали нищо, мъжът може да се почувства пренебрегнат. По този начин той не може да опознае вашите кулинарни вкусове. Смятате ли, че избягването на хранене в компанията на мъж ще ви накара да изглеждате по-стройна, по-красива, по-секси и по-женствена в неговите очи? Трябва да знаете, че това не работи по този начин.

Четете още: Пет златни правила, които ще ви научат как да пестите пари