Меган отново вбеси Великобритания - няма да повярвате за каква се представя

Меган Маркъл успешно изпълни мисията си да превърне личния си живот в пълен цирк и дори не знаем за всички действия, които е извършила в тази посока, докато все още беше във Великобритания с принц Хари. Но с времето научаваме нови и нови факти. Както се случи и днес.

Оказа се, че херцогинята на Съсекс отново е подразнила сериозно Англия, при това с действие, извършено още през 2019 г., когато даде живот на първородния си син Арчи. Тогава тя е била задължена да посочи професията си в акта за раждане на детето, защото това е част от условията за съставяне на документа в Обединеното кралство. И каква професионална дейност е посочила Меган тогава, според вас? Тази, за която всички, когато сме били малки момиченца сме мечтали - принцеса.

Наскоро документът стана официален, а обществото остана потресено от факта, че Маркъл е вписана като "Принцеса на Обединеното кралство". От акта за раждане става ясно и че първото име на Меган е Рейчъл, но всички я наричат както е позната в момента още от малка.

Припомняме ви, че бившата холивудска актриса получи титлата херцогиня на Съсекс през май 2018 г., когато мина под венчило и се врече във вечна вярност на принц Хари. И обществото очакваше, че професията, която ще бъде посочена в акта за раждане на Арчи, е единствено херцогиня.

Известно е, че чисто технически Меган не може да се нарече принцеса, но истината е, че след като се омъжи за принц Хари, тя автоматично е получила титлата му в женски вариант.

Четете още: Принцът от Тиндър, който измами милиони жени и им взе парите, обещавайки им... любов