Автор
Христина Кирилова

Миа Тиндал - скритата внучка на кралица Елизабет II, за която никой не говори

Миа Грейс Тиндал е от наследниците на британското кралско семейство, за която обаче не се говори много. Медийният интерес към нея далеч не е толкова силен, колкото към братовчедите ѝ пирнц Джордж и принцеса Шарлот, но вярвайте - тя е най-голямото оръжие на кралица Елизабет Втора.

8-годишната Миа е дъщеря на Зара Филипс и Майк Тиндал, които също не са сред най-популярните членове на кралската фамилия. Тя обаче е известна като най-любимата правнучка на кралица Елизабет Втора, която може да разтопи сърцето на всекиго с лекота. И именно чарът е най-силното ѝ оръжие, с което може да превърне и най-студения човек в неин приятел. Миа просто притежава нещо много специално, сякаш е истинска магьосница.

View post on Instagram
 

Говори се, че тя дори може да повлияе на народа на Австралия, който е категоричен, че иска промяна в политиката и не желае да бъде под управлението на кралицата повече. Това е причината принцеса Ан да е притеснена за предстоящото си пътуване до Сидни, включително и заради протестите, с които бяха посрещнати на Карибите принц Уилям и Кейт Мидълтън преди седмици.

Но насреща е малката Миа, която освен че е невероятно очарователна, но е известна и с любовта си към Австралия. Именно там тя се научила да плува, а родителите ѝ Зара и Майк отдавна се привързани към това място и се възползват от всяка възможност, за да отидат на почивка там. Неотдавна те признаха, че обмислят и да заживеят в Австралия.

И тъй като посещението на принцеса Ан съвпада с великденските празници, е напълно възможно да бъде придружена от Зара Филипс, Майк Тиндал и дъщеря им Миа, която да разтопи сърцата на австралийците.

Но освен невероятно харизматично момиче, Миа може спокойно да бъде определена като детска модна икона. На последния официален ангажимент, на който я видяхме, а именно панихидата на принц Филип миналата седмица, тя бе сред най-елегантно облечените наследници.

Четете още: Тялото никога не лъже: Ето кои участнички Виктор харесва наистина