Момичето с ангелско лице и дяволско сърце: Амбър Хърд, която освен Джони Деп щеше да съсипе Илон Мъск

Едва ли бихме могли да намерим по-подходящи думи, с които да опишем холивудската актриса Амбър Хърд, която само за няколко месеца успя да срине самия Джони Деп: момиче с ангелско лице и дяволско сърце.

Русокосата изкусителка, зад чиято хубост никога не бяхме подозирали, че се крие истинска фатална жена, несъмнено е сред най-коментираните личности днес, заедно с бившия си съпруг - звездния актьор, който цял свят продължава да обича. Въпреки ужасяващите обвинения, които отправя Амбър срещу него в съда. Къде е истината трудно бихме могли да определим, особено в момент като този, в който поредната им ожесточена битка в съда продължава. Но нека отклоним вниманието си от скандалния развод между двамата и насочим погледа си върху Хърд и начина, по който третира мъжете в живота си.

Всъщност... те сякаш са хем незначителна, хем много основна част от дните ѝ. Все пак, тя никога не е била в прегръдките на обикновен мъж. Или поне не е допускала нещо подобно от деня, в който е взела решението, че ще гони холивудска кариера на актриса. За връзките ѝ не знаем много, но сякаш достатъчно. А защо казахме, че мъжете за Амбър са незначителни? Ами, нека видим - да посягаш на съпруга си, който на всичкото отгоре е Джони Деп и да му изневеряваш с Илон Мъск (да, човекът, който намери път към Космоса със собствени превозни средства), който пък от своя страна да те определи като "манипулативна" и "егоцентрична" личност, сякаш ни говори достатъчно.

Ако трябва да бъдем максимално точни, Илон отрича Амбър да е имала афера с него, докато е била омъжена за Джони Деп. Връзката им стана официална след развода на актьорите и предприемачът твърди, че не е бил интимен с Хърд преди тя да се раздели с Джони.

Илон и Амбър бяха заедно едва няколко месеца, като се събираха и разделяха неведнъж, но така и не намериха правилния път един към друг. А каква е била причината за това - Мъск не могъл да превъзмогне тежкия характер на красавицата, която притежава таланта да манипулира хората около себе си, да извлича ползи за себе си от тях и да оказва негативно влияние.

А колкото до причината за края на любовта междъ Амбър Хърд и Джони Деп, вече цял свят знае - там е имало насилие. За което мнозина са убедени, че е било от страна на актрисата към актьора. Но едно е сигурно - и двамата са се нападали взаимно с думи.

Нещо повече - Амбър е била физически агресивна и с друг близък за нея човек, а именно сестра ѝ Уитни, която обаче не я предава и я съпровожда на всеки процес по делото. Кой знае - много е вероятно и тя да е жертва на манипулативната красавица.

Още един факт, който подсказва, че Хърд не зачита мъжете особено е, че тя стана майка преди година, но е избрала да отглежда дъщеря си сама. Сякаш баща просто не съществува. Медиите така и не научиха, че Амбър очаква бебе, тъй като то е било износено от сурогатна майка. Актрисата не искала да споделя пред света, че вече е родител, но го направила, за да има "пълен контрол" над живота на рожбата си. И това, ако не е властна жена, която решава всеки казус в живота си с твърда ръка...

Кой ще излезе жертва и кой насилник в края на делото не е известно, но засега Джони, който от своя страна разказва за тежкото си детство и ударите, които е понасял като подрастващ от майка си, вече живее с етикета "бияч на съпруги".

Четете още: Насилник или ангел в беда: Какъв съпруг всъщност е Джони Деп и защо Ванеса Паради го напусна?