Автор
Антония Дамянова

На 76 Шер прикова погледите с умопомрачително секси латексов костюм (Снимки)

Любимката на поколения меломани по целия свят - Шер, за пореден път доказа, че годините са просто една цифра, която няма власт над нея.

Това отново пролича, след като 76-годишната музикална легенда се появи на Седмицата на модата в Париж и предизвика буря от възхищение и възторжени овации.

Всъщност звездата неведнъж е признавала, че държи изключително много на външния си вид и за целта полага необходимите усилия, за да изглежда винаги във форма.

Благодарение на силния си и млад дух днес тя продължава да блести с неувяхващата си осанка и да предизвиква завист сред не една или две 20-30-годишните жени.



Преди броени дни певицата закри модното ревю на Balmain колекция пролет-лято 2023 във френската столица, а с излизането си на сцената тя прикова погледите върху себе си като мощен магнит. Всъщност както винаги го е правила.

Неувяхващата поп икона засия на подиума заедно с творческия директор на бранда - Оливие Рустейн, облечена в прилепнал футуристичен латексов костюм с дълбоко деколте и черни кожени ботуши на платформа.

"Прекарах си страхотно на сцената! Чувствах се прекрасно! Шоуто беше може би най-доброто модно шоу за всички времена! Сцената ме викаше. Шер… о, Шер, ела си у дома и аз я чух", написа в Twitter след шоуто звездата.

Но, каквото и да говорим, каквото и да пишем. Шер си е Шер. Тя остава все така великолепна, неизменна и обожавана и до днес - десетилетия след началото на звездната ѝ кариера на музикалния и филмовия небосклон.

Следват още снимки от ревюто >>

Четете още: Джеф Бриджис пребори рака и вече снима нов филм