Не харесахте продължението на Сексът и градът? Спокойно - почват да снимат втора част!

07 февруари 2022 | 14:48
3245
7
Getty Images/ Instagram
7

Продължението на “Сексът и градът “ - “Просто ей така” предизвика полярни реакции. Някои от феновете харесаха много смелостта на героините да покажат, че остаряват и че светът се променя, независимо дали това ни харесва или не. Други пък заявиха категорично, че този прочит на “Сексът и градът” е съсипал сериала и го е превърнал в едно тъжно и необосновано стечение на обстоятелствата.

Истината е, че покрай премиерата на “Просто ей така” сериалът беше непрекъснато в заглавията на най-популярните издания. Темите и причините бяха много - първо всички се вълнуваха дали Ким Катрал няма да се завърне в поредицата, след като надеждите им бяха попарени, дойде ред на предположенията как ще бъде обяснено отсъствието на нейната героиня от поредицата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE Nederland (@elle_nl)

Малко по-рано за съжаление стана ясно, че е починал актьорът изиграл един от най-любимите на всички персонажи в сериала - Уили Гарсън, който с лекота влизаше в ролята на незабравимия Станфорд Блач.


След това дойде неочакваната смърт на Тузаря и противоречивите обстоятелства около домашния велоергометър Peloton. След като създателите на колелото заснеха светкавична реклама с Крис Нот, която ги уневиняваше за смъртта на неговия герой, дойде поредният шок … Нот бе обвинен в сексуално насилие от множество дами, загуби работата си в The Equalizer и съпругата му го напусна, въпреки че той все още носи сватбената си халка.


Появи се и най-мразеният персонаж от “Просто ей така” - Че Диаз. Че е небинарен персонаж, което означава, че не се определя нито като мъж, нито като жена. Голяма част от американските критици обвиниха Че, че е изключително незабавна в своите стенд ъп комедийни прояви, че е ужасен шеф и че никак не е симпатична на зрителите. Сара Рамирез, която изпълнява нейната роля, коментира тези твърдения така: “Изключително наясно съм с омразата, която съществува онлайн. Трябва обаче да защитя собственото си ментално здраве и моето изкуство. Изключително горда съм от персонажа, който създадохме. Създадохме персонаж, който е човешко същество, което не е перфектно, изключително сложно е по своята същност и не е тук, за да бъде харесвано, нито пък за да печели нечие одобрение. То е тук, за да бъде себе си”.


Други критици пък обвиниха създателите на сериала, че тотално са разрушили образа на Миранда, като логичен и последователен човек. Според тях начинът, по който напусна любимия си Стийв, именно за да бъде с Че Диаз, е изключително необоснован и неприятен.


Въпреки множеството противоречия, които съпътстваха първия сезон на “Просто ей така”, Сара Джесика Паркър коментира, че вероятно продължението на “Сексът и градът” ще има и втори сезон. Тя сподели, че смята да започне разговори с изпълнителния продуцент Майкъл Патрик Кинг. „Майкъл и аз говорихме преди няколко седмици и си казахме, че скоро трябва да го обсъдим. Има сякаш календар за тези неща, не искаме да мине прекалено много време, защото чувстваме, че сме набрали инерция“, разказа 56-годишната актриса.

Разпространителите на поредицата HBO Max също споделиха, че са изключително доволни от броят зрители, които е привлякла тя към платформата. „От гледна точка на публиката, сериалът е феноменален и няма как да бъдем по-щастливи от начина, по който се приема“, коментира Кейси Блойс от HBO Max.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rachel (@zampaseries)


Кога ще започне заснемането на втория сезон предстои да разберем, а междувременно решихме да ви попитаме дали ви хареса първият?
 

Анкета

Хареса ли ви продължението на "Сексът и градът"?

Още по темата

Коментари

7
  09 февруари 2022 | 10:43 отговор
 

У!невинява! Каква е тази неграмотност!

 
6 Тв
  08 февруари 2022 | 13:36 отговор
 

Дребнотемие, битовизми, баналности... Нищо стойностно и интересно не остана в сериала.

 
5 Мариана
  08 февруари 2022 | 11:54 отговор
 

Сериалът е пълно отражение на живота в днешно време,който е пълна тъпотия и то не само за за старите,55 годишните,а и за младите!Какви вълнения,сегашните млади са като зомбирани от телефони,чалга и безполовост!Така че,и да не им харесва-много са смотани и задръстени,освен това са притиснати от бъдещето си на все по бедни работещи,почти до края на живота си и от цялостната картинка на разпадащия се свят наоколо!Сералът е последната им грижа,възрастните им родители поне са изживяло една по безгрижна и романтична младост,Глупаци!Ще има да си мечтаят за срещи,секс и вълнения!

 
4
  08 февруари 2022 | 09:43 отговор
 

Къде бяха "противоречивите мнения"?? Винаги когато нещо масово не се хареса, според медиите било имало противоречиви мнения. Нямаше такива. Сериалът не ставаше. Не го гледах, но го гледах преразказан и очевидно преразказът беше по-добър от оригинала. И да, нормално да мислят за продължение, след като хората дори когато не харесват нещо, пак го гледат стига да е добре рекламирано. Нали трябва все да са в тренда. Аз още като бях чула преди време какви планове имаха за филма - да ми вкарват някакви "небинарни", да говорели ПОВЕЧЕ за гей проблемите, защото в първия сериал гейовете и трансовете били игнорирани...ме отказаха да го гледам. С тия напъни да отмятат квадратче по квадратче и да бръкнат с пръст във всяка "актуална" противоречива тема, са направили всичко пълна боза. Но и да не беше това, ясно беше че нямаше да става за гледане. Старата линия вече беше невъзможна за следване. Животът на старите жени за съжаление никога не е нито интересен, нито вдъхновяващ, нито вълнуващ... Особено когато пък са и самотни старици без семейства и деца. Няма срещи, ексцентричната мода върху тях изглежда нелепо, няма секс, няма вълнения... Така че какво има за гледане?

 
3
  08 февруари 2022 | 00:47 отговор
 

Съсипаха всичко с тези политкоректни изцепки и импровизации... Негледаемо

 
2 Антония
  07 февруари 2022 | 15:42 отговор
 

Сериалът носеше послание за силните жени, които се бореха за мечтите си и работеха усилено за тях. Това второто, да се престорим просто, че не съществува. То показва само тонове печал и сривове на неща, които са градени с години.

 
1
  07 февруари 2022 | 15:01 отговор
 

Гади ми се от разни насвинени тузари и смачкани бабета. Къв секс, кви пет лева?

 

Добави Коментар

Най-четени