Автор
Теодор Муховски

С изпити сили и драстично отслабнала: Цял свят се изплаши от вида на Кейт Мидълтън

Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън буквално се стопи през месец май. Причините са комплексни, но всичко това е в следствие на огромното напрежение покрай последните светски събития.

Няколко дни след коронацията Кейт Мидълтън зарадва поданиците с появата си заедно с малкия си син принц Луи, но ликуването не продължи дълго. Работата е там, че принцесата на Уелс е отслабнала толкова много, че лицето ѝ буквално е съсухрено, с торбички под очите, черни кръгове и бръчки.



Очевидно всичко това е заради стреса покрай коронацията: след историческото събитие и вниманието на таблоидите Кейт е доста уморена и по време на период на стрес тя винаги спира да яде. По този начин тялото ѝ реагира на преживяванията, което в крайна сметка води до изтощение. Във Великобритания я сравняват с лейди Даяна, която също страдаше от хранително разстройство - имаше булимия, с която се бореше цял живот.

Трябва да се отбележи, че принцесата изглежда не само много по-слаба, но и прекалено уморена - постоянната информация в пресата за конфликти с Хари и Меган, както и повишеното внимание на папараците очевидно изпиват силите на Кейт.



Освен това не всичко върви гладко в брака с принц Уилям - вътрешни хора уверяват, че двойката отдавна има проблеми. Отношенията между двамата са охладнели и принцът си има любовница. Всичко това са слухове, които все още не са потвърдени, но очевидно проблемите, които са се изсипали върху главата на Кейт влияят върху нейното тегло и начина ѝ на хранене.



Четете още: И Кейт не харесва Камила: Ето за какво са се скарали двете!