С изпити сили и драстично отслабнала: Цял свят се изплаши от вида на Кейт Мидълтън

23 май 2023 | 11:05
35899
11
Снимки: getty images
11

Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън буквално се стопи през месец май. Причините са комплексни, но всичко това е в следствие на огромното напрежение покрай последните светски събития.

Няколко дни след коронацията Кейт Мидълтън зарадва поданиците с появата си заедно с малкия си син принц Луи, но ликуването не продължи дълго. Работата е там, че принцесата на Уелс е отслабнала толкова много, че лицето ѝ буквално е съсухрено, с торбички под очите, черни кръгове и бръчки.

Кейт

Очевидно всичко това е заради стреса покрай коронацията: след историческото събитие и вниманието на таблоидите Кейт е доста уморена и по време на период на стрес тя винаги спира да яде. По този начин тялото ѝ реагира на преживяванията, което в крайна сметка води до изтощение. Във Великобритания я сравняват с лейди Даяна, която също страдаше от хранително разстройство - имаше булимия, с която се бореше цял живот. Трябва да се отбележи, че принцесата изглежда не само много по-слаба, но и прекалено уморена - постоянната информация в пресата за конфликти с Хари и Меган, както и повишеното внимание на папараците очевидно изпиват силите на Кейт.

Кейт

Освен това не всичко върви гладко в брака с принц Уилям - вътрешни хора уверяват, че двойката отдавна има проблеми. Отношенията между двамата са охладнели и принцът си има любовница. Всичко това са слухове, които все още не са потвърдени, но очевидно проблемите, които са се изсипали върху главата на Кейт влияят върху нейното тегло и начина ѝ на хранене.Четете още: И Кейт не харесва Камила: Ето за какво са се скарали двете!

Още по темата

Коментари

11 Жо
  25 май 2023 | 09:51 отговор
 

Ами чуди се как да похарчи толкоз много пари !

 
10 Критик
  25 май 2023 | 09:21 отговор
 

Ако още не е ясно на Българина ,нека поясним :Такива личности не се хранят с обикновена храна а с добавки .Те подържат форма и спортуват .Ако загледате добре фигурата и колко е жилава ще разберете че не е слаба а много добре грижеща се за тялото Лицето и е изтормозено понеже има достатъчно грижи не както някои от хората на главен пост но не ги е еня.Така че дами и господа от БГ спрете да пишете глупости (предвид : пресата и просташките коментари) Благодаря за вниманието!

 
9 Засрамете се woman.bg
  24 май 2023 | 09:57 отговор
 

Оставете Кейт на мира. Жената е майка и бъдеща кралица с ангажименти и отговорности (каквито вие нямате), г-н Муховски. Влизайте в час и започвайте да подкрепяте и цените това, което очевадно е истинско и красиво. Този свят се крепи и все още не е рухнал, защото се държи на нежните плещи на жени като Кейт.

 
8
  24 май 2023 | 09:43 отговор
 

Отвратителна статия.

 
7 Иван
  23 май 2023 | 22:09 отговор
 

"... принцесата на Уелс е отслабнала толкова много, че лицето ѝ буквално е съсухрено, с торбички под очите, черни кръгове и бръчки." Муховски, ако на теб ти се падне такава, която да изглежда като Кейт - с такова съсухрено лице и с толкова торбички под очите, черни кръгове и бръчки, няма да можем да те изчегъртаме от нея. Но специално теб не те грози такава опасност, защото си олигофрен.

 
6 Момчил
  23 май 2023 | 08:57 отговор
 

Просташко заглавие, просташки коментар!!

 
5 Истината
  22 май 2023 | 21:29 отговор
 

е, че много се състари напоследък. Еми, и да искам не мога да й завиждам.

 
4 Реплика
  22 май 2023 | 20:50 отговор
 

Има,си жената проблеми,оня крът ,може и и изневерява с приятелката и.

 
3 Миси
  22 май 2023 | 20:46 отговор
 

Ами затуй не харесаха ММ. Екзотична, привлича интереса, нестандартно родословие, излиза от калъпа

 
2 Моден гуру
  22 май 2023 | 20:40 отговор
 

Еднакви е точната дума за новите попълнения на кралските кланове. Еднакви прически, еднакви токове на обувките, едноцветни дрехи наденати на бастуни, еднакви пози по снимките, еднакви жестове. Скука

 

Добави Коментар

Най-четени